Pitanje:
Kako natjerati NCR-ove čuvare da me prestanu napadati u Fallout New Vegasu
abahgat
2011-04-02 17:56:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nalazim se na početku Fallouta: New Vegas i napadači me očito bez ikakvog razloga. Nosim kožni oklop (nije povezan ni s jednom frakcijom), pa ne razumijem kako ih natjerati da prestanu (osim ubijanja, naravno ...).

Imate li prijedloga?

četiri odgovori:
Glen Wheeler
2011-04-02 20:20:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Provjerite pipboya kako biste vidjeli koliko je loš vaš odnos s NCR-om. Ako je vrlo loše, možda ćete morati učitati mnogo ranije. Ako ipak nije tako loše, možete pokušati riješiti situaciju steknuvši malo pozitivne slave. Potraga rendžera Andyja vrlo je jednostavna, uključuje ubojstvo nekoliko legijskih momaka i daje malo slave.

Douglas Leeder
2011-04-02 19:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otkrijte svoj odnos s NCR-om jer ih loša reputacija može dovesti do napada.

abahgat
2011-05-24 15:43:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvala, dečki. Napokon sam skužio da me NCR neprestano napada zbog greške povezane s nošenjem frakcijskog oklopa.

Pogledajte ovdje za više informacija o tome.

darkvision
2014-09-09 10:12:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ok, naletio sam na ovo rješenje, na nekoliko načina, čini se da su neki nabasali na njega i došli do pogrešnog zaključka, ali ono što se zapravo događa je sljedeće:

Prilikom opremanja oklopa specifičnog za frakciju ako ne morate ga prvo ukloniti (kliknuvši ga) PRIJE spremanja ili navlačenja BILO KOJIH oklopa možete pokvariti "udruživanje frakcija" čak i dok ga ne nosite. pa ako, na primjer, nosite oklop legije, kliknite na svemirski odijelo i možete "zapeti" na nošenju oklopa legije dok ga ne nosite.

Rješenje: Ponovo opremite frakcijski oklop i uklonite ga. Ako ne znate s kojom ste frakcijskom oklopom napravili ovu "grešku", onda opremite sve frakcijske oklope i odvojite ih jednu po jednu (khan, legija, ncr, itd.) Potreban je samo jedan komad za okretanje postavke na 0.

Sekundarna greška: Ovo također može doista pokvariti položaj vaše frakcije kada ubijate druge stvari (nekoliko puta Legion mi je bio neutralan, usprkos tome što sam ih ubijao u svakoj prilici).Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...