Pitanje:
Mogu li provjeriti datume (koji prelaze dvije godine unazad) za kupnje u Steam Storeu?
Mr McClean
2015-04-13 06:00:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Postoji li način da provjerim datum kupnje igara u svojoj Steam biblioteci? Kupio sam Garry's Mod negdje davne 2012. godine i želim vidjeti točan datum (dan, mjesec, godinu). Postoji li način za to?

Tri odgovori:
user86571
2015-04-13 06:40:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Može postojati ograničenje koliko daleko ide, ali moja povijest transakcija u Steamu vraća se u prosinac 2009.

Da biste pregledali vlastitu povijest transakcija iz Steam klijenta, kliknite stanje računa na gore desno od klijenta za otvaranje stranice računa. Zatim odaberite "TRGOVINU TRGOVINOM", a zatim "PRIKAŽI SVE" na dnu popisa nedavnih transakcija.

Steam Transaction History screenshot

Ako nemate stanje na računu, svoju povijest možete pregledati i putem odlazak na izbornik "Steam" u gornjem lijevom kutu, odabir "Settings", klikanje "View Account Details", a zatim klikanje "History of Purchase".

Imam 673 predmeta iz 2010. godine, tako da izgleda da sve pokazuju.
označite svoje pitanje kao riješeno kad vam je ovaj odgovor pomogao
Rockybarry
2016-09-02 19:39:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alternativni način je kliknuti podršku za paru i kliknuti igru za koju želite znati datum kupnje.Zatim pogledajte gornji desni kut koji će prikazivati datum kupnje igre.To bi trebalo izgledati ovako: enter image description here

Ovo je dobro rješenje jer vam omogućuje da vidite datume kupnje igara za stare za povijest kupnje računa.Na primjer, povijest kupnje mog računa seže još u 2006. godinu, ali imam igre kupljene 2005. čiji se datum može pregledati ovom metodom.
Paul Warnick
2015-04-13 09:22:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Također možete jednostavno doći do vaše biblioteke igara i vidjeti datum kupnje svake igre (odmah pored "Instaliranja"):

enter image description here

Čini se da ovo djeluje samo ako se igra nije igrala u posljednjih godinu dana ili nešto više.Inače će vam reći kada ste trajali, umjesto toga.
@RossRidge Dobra poanta, upravo sam to primijetio.Ali nadamo se da ova metoda djeluje u svrhu mugena.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...