Pitanje:
Da li nošenje šešira drugima otežava pucanje u vas?
Jimmt
2013-02-13 04:51:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dakle, razmišljam o prodaji svoje ljutnje, jer je svaki posljednji snajperist u tf2 ima, i ne želim izgledati poput svih ostalih ... Razmišljao sam o kupnji hladnog ubojice, ali onda sam shvatio da želim šešir to mi pomaže. Dakle, bilo kapa zbog kojih vam je teže pucati ili vam barem ne stavljaju veliku metu na glavu? (ne uključujući neobične)

[Šeširi ne utječu na vaš hitbox] (http://gaming.stackexchange.com/questions/102033/can-one-take-damage-from-getting-shot-in-the-hat/102035#102035)
Znam, ali čine vas lakšim / težim za vidjeti.
Cijela ova premisa je glupa. Ako vam nošenje šešira čini lakšu metu, to je zato što su toliko ljubomorni na to koliko vam dobro izgleda da im se odvuče pažnja i povuče okidač, čime spašava svog liječnika ili drugog vitalnog suigrača od određene smrti (ili u najmanje im kupiti nekoliko dodatnih sekundi za bijeg). Kapa vam je vrjednija od vašeg života, pa biste uvijek trebali biti ponosni na kapu koju nosite, čak i ako vas košta života.
nadahnjujući razgovor piro-ma ... dobra poanta
četiri odgovori:
Mark Rogers
2013-02-13 05:29:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koristim majstorov žuti pojas (naravno obojen u crno ) ili druge male kape.
enter image description here

Ostali veći šeširi mogu odbaciti neke noob snajpere, ali ja radije minimaliziram svoj vizualni profil kako bih izbjegao da me što više vide. Ponekad se veliki šeširi mogu vidjeti preko ograde ili druge prepreke kada snajperist obično ostane neviđen. Na primjer, područje snajperskog gnijezda u visokom tornju ima ogradu koja vodi do stepenica koja bi omogućila vidljivost velikog šešira.

Snajperske bitke idealno se dobivaju napadima iz neočekivanog smjera. enter image description here enter image description here

zanimljivo, možete li objaviti sliku svog crnog pojasa?
@Jimmt - Naravno, ovako se obično učitavam.
Zašto ne vidim ogroman tobolac strelica koji su vidljivi iznad vaše glave? ;)
+1 za crni remen u karateu, imam ga na snajperu već vjerojatno godinama
@DavidYell - Nošenje manjeg šešira i dalje smanjuje šansu da ga netko vidi.
Cory J
2013-02-13 04:59:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ritzy Rick's učvršćivač za kosu? (inače bez šešira)

Visoki stup šešira očito je vrlo upadljiv, ali možda će ljudi pokušati pucati na vrh šešira i promašiti?

U u stvarnosti će to učiniti vrlo, vrlo malu razliku.

Znači, plaćate 5 dolara da uopće nemate kapu? Dobro odigrano, Valve, dobro odigrano.
Gigazelle
2013-02-21 23:31:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ako želite biti protu snajper, možete razmisliti o upotrebi Croc-o-Style Kit. Opremanje starog šeširića, šešira za sidneje, štita za opasnost i grmljavine, omogućuje vam da vas pucnje glave ne mogu ubiti. Od svih postojećih šešira, ovaj vam daje najviše "korisnosti".

Izgleda sjajno i kao komplet.

Sada je ventil usisan i kompleti predmeta su nestali
RealSquare
2016-06-14 03:16:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Preporučio bih ubojicu prehlade i neku vrstu teletine.Ne samo da izgleda dobro, već je i mali šešir.Ali na kraju dana, nijedan šešir stvarno neće pomoći. Ne mislim da je ovo puno pomoglo, ali nadam se da je pomoglo: D A ako želite biti snajperski snajperist, upotrijebite Darwinsov štit za opasnost

Ne igram puno TF2, ali mislim da ovo zapravo ne rješava pitanje.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...