Pitanje:
Kako mogu zaraditi vremenski bonus na kraju razine?
GnomeSlice
2011-11-28 08:47:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na kraju svake razine analizira se vaša vještina preko odigrane razine, a bonus Elekuni dodjeljuju se na temelju određenih uvjeta. Bonusi su prikazani u obliku Electoon Medaljon , a u svakoj fazi može se zaraditi do 6:

  • 3 za pronalaženje i otvaranje svake od tri kavezi skriveni u svakoj fazi.
  • 2 za prikupljanje dovoljno lumsa da dosegnu zadane prekretnice.
  • 1 u središtu, sa satom / štopericom kao ikonom.

Još nisam zaradio taj misteriozni 'vremenski' (?) bonus, pa stvarno nisam siguran na što bih trebao ciljati. Kako se zarađuje?

Jedan odgovor:
Doozer Blake
2011-12-24 12:49:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ono što trebate učiniti da biste osvojili trofej u brzom trčanju je vratiti se na razinu da biste ga ponovno igrali. Nikada ne možete zaraditi trofej brzine u prvoj vožnji. Kad drugi put započnete razinu, vidjet ćete leteću štopericu s dva ciljna vremena prikazana pokraj nje. Vrijeme prikazano na dnu je vrijeme potrebno za povišenje nivoa da biste osvojili trofej u brzom trčanju. Vrijeme na vrhu je minimalno vrijeme za pobjedu da bi se dobio barem 6. elektun za razinu.

Da biste zapravo pokrenuli brzinsko trčanje, morate pritisnuti štopericu.

Od tamo se prođite kroz razinu što je brže moguće i bez umiranja (ako to učinite, vratite se na početak da biste ga ponovno pokrenuli). Kad dođete do kraja, vidjet ćete zastavu. Dođite do te zastave ispod ciljanog vremena i zaradit ćete trofej brzine.

Isprobao sam samo nekoliko od njih, i prilično su teški IMO-i. Potrebno je malo pamćenja nivoa i malo strpljenja.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...