Pitanje:
Navođenje Vanille AI da baci smrt
The Jug
2010-11-06 06:07:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nedavno sam dobio čaroliju Death for Vanille u Final Fantasy 13. Općenito imam AI kontrolu Vanille i to je prilično dobro učinjeno u kontroli. Međutim, primijetio sam da otkako je dobio smrt, nijednom nije uspjela ući u nju. Čak i nakon što je u potpunosti uklonila sve neprijatelje, radije sjedi besposlena i ne radi ništa, nego baca smrt. Pokušao sam preuzeti kontrolu nad njom kako bih se uvjerio da je zaista ima i da nije bilo neke funky bube, ali uspio sam je baciti dok sam imao kontrolu. Postoji li nešto što mi nedostaje zbog čega AI neće izbaciti smrt?

Dva odgovori:
Brant
2010-11-06 06:20:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svaki lik ima jednu jedinstvenu sposobnost koju nema nijedan drugi. AI ih nikada neće koristiti, pa su dostupni samo ako kontrolirate lik i ako ih koristite ručno.

  • Vanilija: Smrt
  • Očnjak: Highwind
  • Snijeg: Suverena šaka
  • Munja: Jedinstvena vojska
  • Sazh: Hladna krv
  • Nada: Posljednje utočište

Ovo je pomalo žalosno za Vanille, jer ako je volite koristiti kao medicinaru, AI radi puno bolji posao i rijetko imate kontrolu nad njom.

( izvor)

Da, obično ne volim imati kontrolu nad njezinom stvari, kao što ste rekli, AI već radi sjajan posao i ona je moj drugi najslabiji lik, tako da sam zauzet održavanjem nje na životu prilično vremena. Tužno je čuti kako ga AI neće koristiti samostalno = /
Sa dobre strane, Smrt ima zaista, zaista, * stvarno *, ** stvarno ** malu šansu da stvarno radi, barem prema mom iskustvu. Ne nedostaje vam puno.
Istina, ali vidio sam da nanosi veliku štetu čak i na promašajima. Ah, dobro, moja trenutna postavka još me nije iznevjerila, samo bih se volio petljati s čvorovima
Baš je poput poziva - ako se želite petljati s njima, budite spremni za puno razmjene. Kad ste zadnji put koristili poziv Hope ili Vanille ... oh, točno, onu bitku u kojoj ste prisiljeni.
bwDraco
2012-02-07 21:48:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Smrt je potpuna ATB vještina. AI neće koristiti punu ATB vještinu; ovu radnju morate odabrati ručno:

Da bi izveo ove poteze, igrač ih mora ručno odabrati tijekom bitke, što znači da ih članovi bitke pod nadzorom AI nikada neće koristiti i automatska bitka neće odabrati njih.

To implicira da Vanille mora biti vođa bojnog tima da bi koristio Smrt.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...