Pitanje:
Kako mogu iskoristiti svoje besplatne PS3 igre za prekid postova "Welcome Back"?
Ben Jackson
2011-06-03 11:32:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poslao sam si podsjetnik da uđem na Playstation Network i preuzmem svoje besplatne igre prije isteka roka od 30 dana, ali ne vidim način da to učinim. Došao sam do potrage za Dead Nationom u trgovini, ali to je još uvijek 14,99 USD.

Hoće li biti prisutan veliki očiti gumb da biste dobili ove igre ili ću morati nastaviti ribolov oko trgovine čekate da se nekoliko naslova prikaže kao besplatno?

UREDITI: Ne mogu odgovoriti na ovo, jer je zatvoreno, ali neprestano dobivam značke za tisuće pregleda, pa očito ljudi žele odgovor:

Prijavite se, idite u trgovinu i to je druga stavka izbornika s lijeve strane. Također se pojavljuje u rotaciji oglasa s desne strane. Ovo možete koristiti za dobivanje i PS3 i PSP igara.

PlayStation Plus morate izričito iskoristiti 30 dana i probno razdoblje započinje kad ga iskoristite. Kažu da se neće automatski obnoviti, ali tada pločica kaže da će se automatski obnoviti. To možete izričito onemogućiti u upravljanju računom / upravljanju transakcijama.

Ovdje u Njemačkoj trgovina još uvijek nije dostupna.
Ironično je što mi je moje prvo zatvoreno pitanje (za "općenito nije primjenjivo") donijelo i značku "popularno pitanje" za postizanje preko 1000 pregleda. Kada je program Welcome Back aktivan, ažurirat ću pitanje odgovorom ako nije zasljepljujuće očito.
uvijek možete zatražiti ponovno otvaranje pitanja u [meta] (http://meta.gaming.stackexchange.com/).
@Juan, Cijenim da može biti izvan teme bez obzira na njegovu popularnost. Za otprilike 30 dana nikome neće biti od koristi.
Jedan odgovor:
Alex
2011-06-03 11:49:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sve što sam pročitao kaže da iako je trgovina natrag, program Welcome Back još nije aktivan. Siguran sam da će to prilično očigledno učiniti.

http://blog.us.playstation.com/2011/06/01/playstation-store-is-available-and-updated-now/ - "Možda ste primijetili da je sadržaj obećan u sklopu ponude Dobrodošli natrag još nije uživo ".
Hvala na izvoru, bio sam na telefonu kad sam se javio pa nisam mogao provesti vrijeme u potrazi :)
sada je dostupan u SAD-u.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...