Pitanje:
Uklanjanje aspekata
Yuuki
2013-05-19 09:02:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stavio sam nekoliko aspekata voća na neke jagode za dodatnu hranu. Sad kad mi više nije potreban, želim smjestiti neke druge aspekte kako bih ga mogao nadograditi. Postoji li način za uklanjanje već postavljenih aspekata?

Dva odgovori:
Rachel
2013-05-19 09:54:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne, ne možete ukloniti aspekte nakon što su postavljeni, ali na tom prostoru možete izgraditi nešto novo i to će uništiti postojeće aspekte.

Vjerojatno biste mogli koristiti sposobnost premještanja iz šumskog diva da premjesti grm jagode negdje drugdje, iako je obično ta sposobnost prilično daleko na mom popisu sposobnosti za otključavanje, jer nije toliko korisna kao ostala otključavanja.

Raven Dreamer
2013-07-17 20:07:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Iako aspekte ne možete izravno ukloniti, možete prebrisati bilo koji prirodni izvor stvaranjem drugog prirodnog izvora na istom mjestu.

U ovom slučaju možete jednostavno napraviti novu biljku, nadograditi je do Jagode, a zatim ga napredujte sa Aspektom koji ste uopće željeli koristiti.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...