Pitanje:
Dva grada koja dijele resursni trg u Civ2
corsiKa
2011-06-29 20:14:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Imam dva grada koja dijele kvadrat resursa u civilizaciji 2. Čini se kao da je riječ o grešci. E sad, ne želim je ukloniti, jer je, eto, na žitu između dva grada i ne možete pogriješiti sa zajedničkom pšenicom !!

Je li netko već naletio na ovo? Ako da, pod kojim ste je uvjetima mogli reproducirati?

Snimke zaslona u nastavku. Zajednička pšenica je ona između Rima i Antiuma. SAMO sam izgradio Antium i napomenuo sam da će imati jednu pločicu koja se preklapa s Rimom, ali to je u redu, jer je još uvijek imao 19 drugih. Ali onda sam primijetio da je uzela pšenicu. Pa sam otišao u Rim razmišljajući: "Zašto Rimu nije uzeta pšenica? Znam da postoje i drugi bonusi, ali trebao bi brati pšenicu prema veličini 9!" Uđi i sigurno ima već pšenice. Pravi wtf trenutak.

The map Notice the wheat on the left Notice the wheat on the right

Dobro pitanje. Znam da se to ne događa u verziji Test of Time.
Koju verziju Civilization II igrate? Originalni, Multiplayer Gold Edition ili možda neki drugi? Možda je ova greška riješena u jednoj od zakrpa ili kasnijim verzijama igre.
Toliko nostalgije koju je iznjedrio ovaj post. Civ V je sjajan, ali ovo je klasika!
Jedan odgovor:
Murilo
2011-06-29 23:08:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ova "greška" dogodila mi se nekoliko puta, recimo da sam stvorio grad, a onda sam počeo istraživati. Ako nađete selo pored svog grada kada uđete u ovo selo, postoji šansa da stvorite novi grad i tada se dogodi ova "greška".

Zanimljivo - ovo je doista bila prva pločica grada.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...