Pitanje:
Popnite se ljestvama
user61492
2013-08-25 13:00:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igram se u načinu priče. Imam digitalno deluxe izdanje i preuzeo sam sve što dolazi s tim.

Dugo sam zaglibio u ovome. Kada sam prvi put kupio Mass Effect 3, igrao sam ga prilično ležernim tempom i trudio se upijajući priču istražujući igranje i uživajući u grafici.

Jednog dana udario sam u ciglani zid Otkrio sam da ne mogu dalje napredovati. U to sam vrijeme pokušao pretražiti internet da vidim mogu li saznati što učiniti, ali nisam našao ništa korisno.

Od tada su prošli mjeseci, a ja uopće nisam igrao igru. Tako sam nedavno odlučio još jednom krenuti s istog mjesta na kojem sam zaglavio i još uvijek sam zaglavio.

Ne mogu se popeti ljestvama. Pokušao sam pritisnuti razmaknicu, ali ništa se ne događa. Sasvim sam siguran da se moram popeti ljestvama da bih nastavio.

Evo snimke zaslona gdje su ljestve:

mass effect 3 - ladder

Ne mogu se sjetiti gdje je ovo ni što sam trebao tamo raditi, ali sjećam se da se nisam mogao popeti na te ljestve. Slika je pomalo tamna pa ćete možda trebati pogledati uvećanu verziju da biste vidjeli ljestve koje se nalaze između dva člana posade i s desne strane tipa sa sjajnom podlakticom.

Evo izbliza ljestve:

mass effect 3 - ladder up close

Jesam li pogriješio misleći da se moram popeti na ove ljestve? Ako da, što trebam učiniti da nastavim?

Kako mogu dalje napredovati?

Trebam li početi iznova? Kako mogu otići od tamo?

To je razina na kojoj pokušavate pomoći Turcima da se odbrane od Žetelaca, tako da će vam pomoći, vjerujem.
Vjerujem da postoji dio PRIJE nego što odete tamo, gdje napuštate taj kamp s drugog izlaza. Je li to Garrus u gornjem lijevom kutu vaše prve slike? Jer ako jest, definitivno biste trebali ići gore.
Jeste li već bili u kuli za emitiranje? U kuli za emitiranje morate poslati jednu uz kulu (Liara je bila moj izbor), a vi i vaš partner branite dok Liara popravljate toranj.
U široj perspektivi, jednostavno mislim da biste trebali učitati automatsko spremanje, jer će vas to vratiti u prvi dolazak na Mjesec.
Dva odgovori:
Kareen
2013-08-25 18:54:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne biste se trebali penjati ljestvama. Upravo ste stigli na Menae, najveći Palavenov mjesec, kako biste pronašli turskog Primarha za ratni summit sa Salarima i Asarima. Vaš je prvi cilj razgovarati s generalom Corinthusom. Ako je to učinjeno, tada morate krenuti zapadno od svog položaja na prvom snimku zaslona da biste popravili komunikacijski toranj. Možete se uputiti tim putem i vratiti se natrag do generala ako vam je put blokiran ili pogledati u svoj dnevnik da vidite što piše.

Bryan
2013-08-26 12:58:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jedino kada biste trebali poći na ljestve je ako je na njemu pričvršćena 'plava strelica' i usmjerena prema gore. Ova misija može biti vrlo zbunjujuća. Srećom, iako je na nekoliko platformi, u misijama doista nema ničeg ekskluzivnog, pa ako vam treba pomoć, bez obzira na to kroz koji video šetnju gledate, dobit ćete pomoć. Ako pretražujete internet, pretražite Mass Effect 3 Turian Planet.

Problem ove misije je što postoji nekoliko izlaza i morate pronaći pravi za započinjanje određene misije. Dakle, trebat ćete temeljito preći područje kako biste pronašli svako područje. Također ćete možda trebati razgovarati s nekoliko Turaka da započnete određenu misiju - uključujući obranu baze i ulazak u tu pušku. Mnogo toga neće postati aktivno dok ne razgovarate s nekim. Dakle, još jednom provjerite radeći to.

Već neko vrijeme nisam bio na ovoj stranici, pa se ne sjećam smijem li objavljivati ​​linkove ili ne. Dva youtube videa trebala bi vam pomoći - ipak isključite glasnoću. Trebate samo gledati igranje. Da, pokvarite igranje iznenađenja, ali imajte na umu da su vaši izbori vaši i da će zaraziti vašu igru ​​na svoj način. ali provjerite:Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...