Pitanje:
Postignuće "Ispod radara" u GTA4?
akira
2010-07-08 01:52:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pod kojim mostovima moram letjeti da bih postigao postignuće "Ispod radara" u GTA4?

Pet odgovori:
#1
+10
Jaydles
2010-07-08 01:57:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ova web stranica objašnjava zašto imate problema.

Ovo je ključni napor:

Pronađite dimnjak u industrijskom parku Alderneya . Ako ste manevrirali svojim helikopterom ispod sva četiri mosta koji prelaze ulaz iznad industrijskog parka Alderneya i igra vam daje priznanje za samo tri od četiri mosta, doletite do mosta koji se nalazi na otvoru ulaza. Otvorite kartu i pronađite dimnu komoru koja je označena sivim krugom. Korak 3 Manevrirajte helikopterom južno od dimne komore. Letite svojim helikopterom južno od dimnjaka, a zatim letite ravno ispod ovog dijela mosta. Ako letite ispod dijela koji prelazi preko vode, neće vam se svidjeti. Jednom kad proletite ispod svih 14 mostova, dobit ćete postignuće Under the Radar i dobiti 40 igračkih bodova.

#2
+2
Daniel Vandersluis
2010-07-22 23:25:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nešto što sam primijetio pokušavajući i sam postići postignuće - svaki put kad dobijete jedan od mostova prema postignuću, pojavit će se poruka u kojoj se kaže koliko je mostova ostalo, i što je još važnije, mostovi kojima niste preletjeli ispod privremeno će dobiti ikonu trofeja na karti. Ako prijeđete na izbornik pauze, možete vidjeti sve mostove do kojih još niste preletjeli i stvoriti oznaku karte na sljedećem mostu do kojeg želite ići. Imajte na umu da se čini da ikone trofeja traju oko 10 sekundi nakon prolaska ispod svakog mosta, kada nisu u izborniku za pauzu.

Ako ne znate odakle započeti, svi mostovi koji prelaze razne rijeke oko otoka ubrajaju se u postignuće.

#3
+2
Wolf
2012-05-01 07:31:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Postoji četrnaest mostova , neki očigledniji od drugih:

map of bridges ( veza do karte)

Ako povučete kartu u roku od nekoliko sekundi nakon što prođete most, vaša će karta na kratko prikazati trofeje na nedovršenim mostovima. Nakon prolaska ispod svakog mosta bez pada, tekstualna obavijest prikazat će broj preostalih mostova. Ako se obavijest ne prikaže, isprobajte most na drugom području. Ako vam nedostaje, velika je vjerojatnost da je to najzapadniji most - pokušajte proći blizu dimne cijevi umjesto preko vode.

#4
+1
John
2012-02-03 11:58:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nigdje nisam vidio ništa što to potvrđuje, ali možda to nećete moći učiniti dok ste u nekoj misiji. Pokušao sam dok sam radio aktivnost helikoptera s Bruciejem i nije uspjelo.

#5
  0
Ignis Umbrae
2010-07-08 01:54:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Morate letjeti (helikopterom) ispod svakog mosta koji prelazi vodu. Ukupno ih je četrnaest.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...