Pitanje:
Je li moguće izmijeniti smještaj Wii kanala?
cowgod
2010-07-08 02:44:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na svom Wii-u imam dovoljno kanala sada kad su se prelili na drugu stranicu. Vrlo je nezgodno morati se preseliti na tu drugu stranicu da biste pristupili tim kanalima kad su na prvoj stranici drugi kanali koje vrlo rijetko koristim. Mogu li premještati kanale ili sam zaglavio u njihovom trenutnom rasporedu?

Također, gumbe plus i minus možete koristiti za brzu promjenu stranica na početnom zaslonu Wii. Gumb plus pomaknut će jednu stranicu udesno, gumb minus pomaknut će jednu stranicu ulijevo.
Dva odgovori:
#1
+16
McKay
2010-07-08 02:46:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da, pritisnite "A" i "B" da "priklještite" kanal i možete ga premjestiti gdje god želite (osim Disc kanala).

Samo me pobijedi.
imajte na umu da ovo neće raditi za Disc Channel
Zapravo će raditi za Disc Channel s odgovarajućim homebrew izmjenama.
#2
+1
ChrisF
2010-07-09 15:41:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pored preuređivanja kanala, možete ih premjestiti i na SD karticu. Wii će za to trebati do 8 GB SD kartice, ali neke igre koje spremaju sadržaj na SD kartice neće prepoznati tako veliku karticu. Provjerite u svakoj igri karticu maksimalne veličine koju podržava.

Neke će se čak pokretati sa SD kartice, ali druge se moraju kopirati natrag na Wii da bi se pokrenule.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...