Pitanje:
Kakvu korist od prijeratnog novca ima Fallout 3?
Pops
2010-07-08 04:28:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Predratni novac ima osnovnu vrijednost 10 kapica u Falloutu 3 i težinu 0. Očito je dobro skupljati i mijenjati kapice. Postoje li NPC-i koji cijene prijeratni novac više od prosječnog trgovca? Ili, zaista, postoji li ikakva korist od prijeratnog novca osim što ga samo prodate redovnom trgovcu?

četiri odgovori:
#1
+14
gnarf
2010-07-08 09:39:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ako vam dosadi, uvijek možete pokušati stvoriti hrpe ovih zabavnih / beskorisnih stvari i postaviti svoje snimke zaslona.

Sjajan sam primjer pronašao u ovoj niti:

Pre-War Money Pile Up

Haha i ja to radim. Imam i vojsku vrtnih patuljaka :)
Čovječe, slatka slika gomile prijeratnog novca, ali najbolje što treba učiniti je zadržati ih u kartoteci u vašem domu Megaton. Jednom kad ih dobijete stotku, jednostavno ih prodajte, a također tamo držite zalihe stimpaka i bobby pribadača. U njoj također držim predratne knjige dok ih ne naručim otprilike 50, ali to nije obavezno. (Vjerujte mi da sam pobijedio igru, a zaliha srtima i bobby pribadača stvarno pomaže kasnije prema kraju načina priče.)
@user15796 - Jedina stavka koju bih stavio na vaš popis je predratna knjiga, jer ima težinu i ne gubite svoje predmete smrću, tako da možete zadržati i bobbijeve pribadače i prije rata novac kod vas. Također, nestanak bobby pribadača nikad mi nije predstavljao problem.
#2
+11
Zxaos
2010-07-08 04:28:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Njegova jedina upotreba je prodaja kapica.

Također imajte na umu da je s težinom od 0 i vrijednošću od 10 vrlo dobar predmet za prodaju za kapice.
#3
+11
Oak
2010-07-08 04:31:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nema posebne namjene (pa, ako ne računate pokretač Rock-It ...)

Prijeratni novac na wiki-ju za padanje

#4
+5
Canageek
2012-07-08 21:17:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

To je dobra "sekundarna valuta" zajedno s cigaretama. Budući da dobavljači lako ostaju bez kapa, ponekad je korisno imati nešto u što možete pretvoriti svoje teže predmete za prijevoz dok ne upoznate drugog dobavljača ili dobiju više kapa. Prijeratni novac za to prilično dobro funkcionira, iako zbog kupnje i prodaje nećete dobiti punu vrijednost.

To ostaje istina u New Vegasu, koji također uvodi NCR novac i novac Legiona u istu svrhu.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...