Pitanje:
Brojač za korejski ratni vagon
bdhar
2010-07-08 08:59:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igram Age of Empires - Conquerors više od 6 godina. Nekad smo se međusobno natjecali koristeći LAN. Ono što općenito doživljavamo jest da se, s ograničenjem stanovništva od 100 ili više, čini se da je korejski ratni vagon neuništiv zbog velike točke pogotka i dobrog napada. Koja bi bila dobra strategija da se to porazi?

Sedam odgovori:
#1
+13
txwikinger
2010-07-14 22:41:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mislim da je jednostavan odgovor

Priđite blizu kako biste poništili prednost napada u dometu ratnog vagona. Kao i sve konjaničke jedinice, osjetljiv je na pikimene, okršaje i deve.

Evo još nekoliko savjeta, ali u osnovi se svodi na istu točku

#2
+10
MAK
2010-09-13 14:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pikemen su posebno učinkoviti ako se uspiju zbližiti. Praktičan pristup je uporaba konjice - posebno lake konjice koja je nešto manje osjetljiva na raketna oštećenja. Konjica se može brzo zatvoriti i prilično učinkovita u skupinama.

Masirani ratni vagon prilično je teško pobijediti i uklonit će veći dio vaših kokira ili konjanika prije nego što se približe. Jedan od alternativnih pristupa koji sam primijetio (ali nikada nisam koristio sam) je korištenje male skupine onagera. Onageri se drže iza drugih jedinica radi zaštite kako ih ne bi odmah napali, a svi napadaju odjednom kad uđu u domet. To djeluje samo ako su u potpunosti nadograđeni, a čak i tada je ovo u osnovi strategija žrtvovanja, na kraju ćete izgubiti svoje menadžere u ratnim vagonima koji su preživjeli početni napad. Ali uništava brojne ratne vagone i slabi ostale, te daje veće šanse da se druge jedinice zatvore.

Svaka onager strategija mora uzeti u obzir činjenicu da su Korejci jedan od najboljih opsadnih onagerskih civila u igri.
#3
+2
Onnesh
2010-08-12 15:10:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ako je moguće, koristite konjanike, to je najbolji način da se dovrši ratni vagon ..

#4
+2
Akzfowl
2015-01-27 19:15:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koristite masovne okršaje, po mogućnosti s Onagerima iza njih. Ako je potrebno, može se potrošiti i neka Laka konjica da ih omekša. Smatram da je ovo najbolji pristup imajući na umu troškove koji su uključeni i činjenicu da bilo koja civilizacija može primijeniti ovaj brojač ..

Imajte na umu da ćete izgubiti podosta jedinica, ali ja sam ovo koristio nekoliko puta i mislim da to najbolje funkcionira. Prekršaji su lako zamjenjivi. A budući da su ratni vagoni u osnovi (vrlo) pojačani konjičkim strijelcima, dobit ćete lijep bonus dok ih napadate

#5
+1
mesut
2015-03-29 03:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mislim da je Turk najbolja civilizacija naspram Korejaca, posebno na Schwarzwaldu. Kad vaš suparnik ima korejske ratne kola (domet 9) s Onagerima (domet 12) iza sebe. Turci bombardiraju prema (domet 13), bombardiraju topove (domet 14) i neki janjičari (domet 8) mogu biti najučinkovitiji.

#6
  0
Stratz
2011-11-03 08:07:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upotrijebite Huskarls. Oni su pješaci i jedinstvena su gotička jedinica.

#7
  0
user69277
2014-02-14 09:19:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Warwagoni su izuzetno moćni. Zapravo, korejska civilizacija nekad je zabranjivana u LAN igrama / ligama kada je Age of Empires u moje doba bio hit.

Suzbijao sam ih s Camels; to je najbolji način, i ne zaboravite da se korejske jedinice mogu preobraziti / ne umrijeti, pa je prenamjena zajedno s devama najbolji način da ih se dobije.

Ali strateški najbolji način na koji sam ih pobijedio bio je Kinezi / Maje / Britanci. Ne zbog strijelaca ili oštećenja, već zbog brze igre u kojoj napadam Korejce prije nego što pogodi Castle Castle i držim ih cijelo vrijeme pod pritiskom hvatajući velik dio njihovih resursa.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...