Pitanje:
Isplati li se certifikate u EVE Online?
etheros
2010-07-08 14:10:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je li u EVE Online vrijedno traženja certifikata? Pomažu li novim igračima u treniranju osnovnih vještina koje bi većina igrača poželjela?

Tri odgovori:
#1
+29
GAThrawn
2010-07-08 16:30:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osobno mislim da su certifikati bili sjajan dodatak kada su došli prije nekoliko mjeseci. EVE ima zbunjujući niz vještina koje se mogu obučiti, od kojih mnoge imaju nevjerojatno nejasne namjene. S obzirom na to da neke od ovih vještina mogu potrajati tjednima ili mjesecima, a možda vam zapravo mogu ili ne moraju biti korisne, vodič kroz sve to bio je prijeko potreban.

Kao novi igrač na koji ste stvarno navikli biti bačeni tamo s vrlo malo ideje kako stvoriti dobro uvježban i zaokružen lik za odabranu profesiju. Sad imate set preporuka o tome kako specijalizirati svog lika u razne uloge, koje će vam sekundarne ili pomoćne vještine koje ste možda previdjeli biti korisne, i način da izmjerite vlastita postignuća i vidite da zapravo napredujete.

U redu, dakle, EVEmon je bio (i još uvijek je) najbolji način za planiranje svog lika, saznavanje zahtjeva i planiranje cijele stvari. Ali strašno puno igrača nikad nije znalo za to, posebno novi igrači kojima je njegova pomoć vjerojatno bila najpotrebnija.

+1 certifikati su sjajni i volio bih da im ljudi daju više kredita.
Potvrde su prilično korisne kako bi vam pomogle da odredite dobar način za izgradnju novostvorenog lika, ali uskoro ćete otkriti da neki od njih neobično komuniciraju ... Na primjer, svim bojnim brodovima Caldari predlažu se neki certifikati uključuje tankiranje oklopa ... (Ne kažem da je tankiranje oklopa loša opcija za brodove caldari, ali većina njih je učinkovitija dok je zaštićena štitom, osim nekoliko iznimaka zbog bonusa).
Bez obzira na certifikate koje ste prvotno planirali, pokušajte potražiti postoje li vještine koje se ne isplate odmah. I u tom slučaju preskočite ih za kasnije ...
#2
+8
David A Gibson
2010-07-08 16:14:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Upravo sam ponovno aktivirao svoj račun i prvi put se s njima susrećem. Mislim da ih vrijedi slijediti jer su namijenjeni usmjeravanju igrača na vježbanje pravih vještina kako bi se na najbolji način iskoristila razna oprema / zadaci.

Na primjer, iako možete uvježbati osnovne vještine letenja, recimo krstarica Mislim da ću izvući najveću korist iz njegovih oružnih sustava i sposobnosti koje će imati sve vještine obuhvaćene certifikatima za taj brod, a najbolje ćete ga iskoristiti bez potrebe da istražujete TOČNE bonuse za vještine.

Dakle, da, vjerojatno najbolje za nove korisnike, a ne za one koji tvrde jezgre mogu istražiti i izračunati najbolji način da maksimalno iskoriste svoje brodove.

A da se i ne spominje kako svaki brod kaže za koje se certifikate preporučuje da bi bili "vješti" s brodom.
#3
+3
zaery
2011-03-09 02:34:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Certifikati su sjajni kao vodič za sposobnost da se nešto učini dobro. Brodski zahtjevi daju vam osnove onoga što je potrebno za let, ali bez certifikata nećete letjeti do najvećeg potencijala.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...