Pitanje:
Što sve ove razine sigurnosti znače u Eve-Online?
GAThrawn
2010-07-08 17:57:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Stalno slušam ljude kako govore o prostoru velike i male sekunde, a drugi o 1.0, 0.5 i 0.0. Što sve to znači?

Dva odgovori:
#1
+26
Piaskal
2010-07-22 21:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1,0-0,5 prostora u velikim sekundama. Ako vas tamo netko napadne, bit će označeni kao kriminalac, a Concord će ih ubiti (Ako igrač s kriminalnom zastavom ne izgubi svoj brod dok je u hi-sec-u, to se smatra eksploatacijom). Imajte na umu da se vrijeme reakcije Concord može razlikovati i ako napadač uspije nanijeti dovoljno štete prije nego što Concord stigne, umrijet ćete.

0,4-0,1 prostor u malim sekundama. Ne postoji Concord u malosektonskom prostoru i puno je veća vjerojatnost da će vas napadnuti drugi piloti u niskosekuntskom prostoru. Napadač je kazneno označen i ako se u blizini nalazi stražarsko oružje, iz njega će se pucati. Stražari su prisutni samo na vratima i postajama. Na pojasevima, planetima ili mjesecima asteroida nema stražarskih pušaka.

0,0 prostora u nuli. Nema zakona. Oprez: postoje neki sustavi koji se prikazuju kao 0.0, ali zapravo nisu null-sec prostora. Ako se sustav prikaže kao 0.0, ali na vratima su stražarske puške, to je prostor u malim sekundama sa istinskim sigurnosnim statusom malo iznad 0.0 (na primjer Hophib u Aridiji).

Istinski sigurnosni status je broj između -1.0 i 1.0. Sučelje igre prikazuje sve sustave s istinskim SS ispod 0 kao 0,0. Za sustave s pozitivnim sigurnosnim statusom vidljiva je samo jedna znamenka nakon decimalne točke.

U sustavima s nižim istinskim sigurnosnim statusom vjerojatnije ćete pronaći štakore s većom naknadom i boljim vrstama rude za rudarenje.

Da biste saznali pravi sigurnosni status sustava, posjetite: http://eve.grismar.net/ssec/index.php

Ovaj je odgovor prepun sjajnih informacija, uključujući i nekoliko problema. +1
#2
+11
user56
2010-07-08 18:07:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

U osnovi je to količina sigurnosti koju pruža CONCORD (policija). U 1.0-0.5 još uvijek postoji CONCORD. U 1.0 odgovorit će najbrže. U 0.4-0.1 nema policije, ali vaš će se sigurnosni položaj srušiti ako napadnete nekoga (PvP). 0,0 (null-sec) je PvP zona u kojoj se vode stvarne borbe. Klonite se odande ako niste iskusni, i općenito ako ne poznajete područje i niste u grupi.

Također nisko-sek. (0,4-0,1) ima stražarske puške na vratima i postajama. Oružje će napasti svakoga tko ima globalnu kriminalnu zastavu.
Zaboravio sam taj dio. Dobivate tu zastavu ako ubijete nekoga ničim izazvanog, zar ne?
Sigurnost je iluzija. CONCORD postoji da bi kažnjavao, a ne štitio.
@Steve Ganking je jednostavan s dovoljno snažnim brodom, ali samo u poljima asteroida. U 1.0, sretno.
također možete dobiti zastavicu jer ste jednostavno dovoljno nisko sigurnosni status. (Nakon nekog vremena samo ste KOS za NPC stvari.)


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...