Pitanje:
Što se dogodilo s junacima iz Diabla 2?
SIMEL
2012-05-17 19:20:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Znam sudbinu heroja iz D1:

Heroj ratnik iz prvog Diabla postao je Mračni lutalica i sam Diablo u Diablo 2; lupež je postao Krvavi gavran, a Čarobnjak je postao Prizivač koji se predstavlja kao Horazon, a sve su ih ubili junaci Diabla 2.

Ali priča ne govori što se dogodilo herojima od D2.

Pojavljuju li se heroji iz D2 u D3? Ako nisu, jesu li spomenuti u D3?

Šegrt Necromancera iz Diabla 2 davalac je potrage u 2. činu.
Što se dogodilo samom Necromanceru. Je li se upravo vratio kući i gledao televiziju nakon što je ubio Baala?
šest odgovori:
#1
+29
EBongo
2012-05-20 16:43:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Još jedno malo uređivanje:

Službeni Vodič za igre Diablo 3 je sada aktivan i uključuje uvod koji postavlja pozornicu za nove igrače koji ulaze Diablo 3 bez pozadine prethodnih igara. Vjerujem da izrađuje sigurnosnu kopiju ažuriranog sadržaja u mom prvom uređivanju.

Sad je s neba pala zvijezda - mračan znak koji najavljuje Kraj dana. Prestrašeni stanovnici Svetišta za odgovore se obraćaju napuštenim legendama i proročanstvima. Nemaju nade protiv pune navale iz Burning Hells-a. Junaci prošlosti su otišli ili su mrtvi.

Novi prvak mora ustati ...

Uredi:

Stoga sam proveo neko dodatno istraživanje i vjerujem da sam pronašao najvjerodostojnije informacije o Blizzardu o toj temi. Na ovoj poveznici možete vidjeti video u kojem član panela Blizzard iz Blizzcon 2011 objašnjava da općenito ne znate što se dogodilo s herojima iz Diabla II . Oni izričito navode da su sve što je poznato namjerno i nejasne reference, namjerno. Nastavljaju potvrđivati ​​poseban slučaj kada naletite na šegrta Necromancera iz Diabla II tijekom slučajnog susreta u Aktu II. Ova nit na Blizznetu također je raspravljala o nekim poznatim znanostima vezanim uz šegrta Necromancera.

Naiđete na njega i njegova tri kostura, a on vas traži da pomognete on se bori protiv nekih nemirnih duhova koje su Kultisti uznemirili. U dijalogu spominje nešto u smislu da je njegov gospodar bio jedan od junaka koji su pomogli poraziti Diablo prije 20 godina.

U toj istoj temi također je potvrđeno da je muški barbar iz Diabla III nije isti Barbarin iz Diabla II, iako se o tome često nagađa - budući da je to bio izvorni Blizzardov plan koji je ukinut zbog rodnih razlika i poteškoća u integraciji radnje.

Iznad ta dva znanja postoje neka nagađanja o tome kako je Čarobnica iz Diabla II vezana za Blizzard kratku priču koja pruža prošlost ženskom čarobnjaku, ali koja je izvan igre i spekulativna.

Također se spominje da je brat Malachi, iscjelitelj u 1. činu rekao da je "Zakurum pao na sramotu", što nagovještava Paladina iz Diabla II, ako je još uvijek živ.

Prema onome što sam istraživao, Druid, Amazon i Assassin uopće se ne spominju.

Dakle, U nastavku ću ostaviti svoj izvorni odgovor s rezervom da se čini da ne postoji čvrsta referenca. U ovom je trenutku široko distribuirana verzija povijesti koju Blizzard niti potvrđuje niti opovrgava, prema mojim saznanjima.

Prema wikiju i brojnim drugi izvori Diablo 3 odvija se 20 godina nakon događaja Diablo 2, tako da su prethodni avanturisti u ovom trenutku možda bili prestari da bi zamahnuli jutarnjim zvijezdama protiv pokornika Pakla. Wiki također posebno spominje da je Tyrial poslao prethodne junake da žive sigurno kao nagradu za njihova djela u posljednjoj igri. Dakle, moja stara Barb vjerovatno se brine u Muževnoj gostionici , govoreći pokroviteljima: "Ovo je tvoje ... za tebe ... dar za tebe."

Igra se odvija u Sanctuaryju, mračnom fantasy svijetu Diablo serije. Svetište su spasili neimenovani junaci iz Diabla II prije dvadeset godina. Preživjevši tu navalu, Tyrael je nagradio junake šaljući ih na sigurno. Na novoj generaciji heroja je da se suoči sa silama zla koje prijete svijetu.

Pa, čini se da se na to nije baš dobro govorilo. To bi jednostavno mogla biti nečija ideja što se dogodilo. Također, mislio sam da su rekli nešto u D3 o jednom od Leorićevih sinova (starijem, mislim ... Aidanu?) Koji je ubio kralja kostura. Pa, možda je on ratnik iz prvog Diabla?
@EBongo, Necro je bio mentor nekromanta koji je davatelj potrage u činu II. A u čarobnjakovoj kratkoj priči otkriva se sudbina čarobnice. Što je sa svim ostalim. Čak i ako su se vratili kući nakon događaja D2, jesu li sjedili kod kuće, jeli Cheetose i gledali Reality TV, jesu li bili mentor sljedećoj generaciji vražjih boraca, jesu li otišli na predavanje?
@jwir3, kako je spomenuto u pitanju. Svi su se junaci iz D1 iskvarili i završili kao zlikovci u D2.
@jwir3 Pitanje se odnosilo na junake Diabla 2, a ne Diabla 1. U pravu ste da je [princ Aidan] (http://diablo.wikia.com/wiki/Aidan) ubio Leorica. U službenom kanonu, on je i "Mračni lutalica" viđen u Diablu 2 koji na kraju postaje i sam Diablo. Ipak - ovo je pitanje o herojima Diablo II.
@EBongo: Istina, ali svejedno bih rekao da se na članak koji ste objavili ne spominje baš najbolje. Odakle ti podaci?
Proveo sam neko vrijeme istražujući i nisam uspio pronaći izvor, ali on se citira na cijelom webu. Ili je to zbog plagijarizma (sasvim moguće) ili je možda zato što je objavljeno u nekoj vrsti priopćenja za javnost tvrtke Blizzard. Idem na posao da vidim mogu li dobiti nešto službenije.
Vjerojatno Ubojica progoni našeg jadnog Čarobnjaka dok ona pokušava ubiti Diabla (po treći put!). Pitam se je li Diablo zapravo divovska mačka ...
#2
+3
Garry
2014-04-08 18:52:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kad je Reaper of Souls sada izašao, možete upoznati Čarobnicu iz Diabla 2 dok se igrate kao Čarobnjak - ona se zove Isandra i bivša je Čarobnjakova mentorica.

#3
+2
Holger
2012-05-21 15:44:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svojevrsni prikaz Nekromansa iz D2 pojavljuje se u Činu II u pustinji.

Postoji događaj u kojem možete ubiti ove demone koje je zarobio.

http://diablo.wikia.com/wiki/Necromancer

I to je bila zabavna i svježa popratna potraga. Pogotovo jer se njegovi Kosturi bore za vas.
#4
+1
ProphetV
2012-06-05 03:19:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jedan od redovitih gostiju u Zakoljenoj gostionici za tele u Aktu I spominje kako im nedostaje (vjerojatno nedavno preminuli) bard koji je znao pjevati "Bartuc i Horazon", dovodeći ljude do suza i tjerajući ih da žele promijeniti svoj život.

#5
  0
Deckard not Cain
2016-04-20 02:15:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da se stvari razjasne ...

Nakon što su Aidan Warrior, Moreina The Rogue i Jazreth Čarobnjak pobijedili Diablo u originalnoj igri, krenuli su svojim stazama kao neovisni putnici. Aidana, Mračnog lutalicu je Diablo pokvario, jer je njegov duševni kamen otišao da oslobodi svoju braću. Dok se Moreina nevaljalica vraćala sestrama nevidljivog oka, Akara, Kashya i Charsi osjećali su negativnu dušu u sebi, a kasnije je iskvarili demonizam Andariel i nadimak "Gavran krvi". S druge strane, Jazreth je tražio Luta Gholeina u znatiželji čarobnjaka Horazona, a kasnije se spojio s čarobnjakom, koji se sada zove The Summoner.

Što se tiče novih heroja u Diablu II, ako ste završili igru, znate da će Worldstone uništiti planinu i njene stanovnike. Imam zaključak da su samo dva junaka preživjela uništenje. Xul, Necromancer, jedini je preživio jer ima šegrta u Diablo III, Act II. Isendra, Čarobnica, potvrđena je mrtvom u proširenju Diabla III: Reaper of Souls gdje je mentorica trenutne klase Čarobnjaka. Klasa Barbarian u Diablu III ima opis koji kaže "preživjeli" o sjevernom razaranju. Što može biti moguće da je Barbarin iz Diabla II mrtav ili živ. Paladin također nije potvrđen je li stvarno preživio, ali neizravno se spominje u Diablu III. Amazonka, Ubojica i Druid nemaju nikakvih naznaka o tome gdje se nalaze i mogu se smatrati mrtvima u Worldstone Destructionu.

Ovo možda nije najbolje objašnjenje na ovom forumu s pitanjima. Ali samo želim pomoći drugima nekoliko informacija. Hvala vam što ste pročitali moje mišljenje!

#6
-2
adam
2017-12-28 04:33:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mislim da znam što se dogodilo s paladinima, ali ovo je možda pogrešno.U knjizi iz Diabla 3 stoji da su križari Zakaruuma putovali na zapad, ali su paladini putovali na istok.Dakle, ovo može značiti da ste, ako ste bili paladin u d2, napustili narudžbu.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...