Pitanje:
Što pojam "carebear" znači u programu Eve Online?
David A Gibson
2010-07-08 16:09:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nedavno sam ponovno aktivirao svoj račun. Vidio sam ovaj izraz koji se koristi u internetskom chatu i pitao se što to znači.

koristi se ne samo u EVE Online;)
Tri odgovori:
#1
+54
gnarf
2010-07-08 17:14:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ovaj se pojam širi od Eve. Urbani rječnik definira "care bear":

  1. Lagano pogrdan izraz za MMO igrača koji izbjegava PVP borbu, preferirajući suradnju ili samostalnu PVE borbu, čavrljanje, ili razvijanje tradicijskih vještina / pokretanje zadataka. Ovisno o igri i pojedincu, ovo se PVP izbjegavanje može prikazati na nekoliko načina: igranjem na strogim ne PVP poslužiteljima; izbjegavanjem PVP područja ili odbijanjem dvoboja; ili, izbjegavanjem ili osuđivanjem PVP igrača.
Ako potražite "carebear" (spojite riječi zajedno), to pokazuje i ovu opću definiciju i onu specifičnu za Eve.
#2
+15
GaiusSensei
2010-07-08 17:00:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Carebear" je pogrdni izraz koji se koristi za likove koji uglavnom borave u prostoru koji kontrolira Concord (policija) i nikad se ne upušta u nesigurni prostor "0,0".

U osnovi sinonim za kukavice.

Mislim da se svatko tko je bio na kraju poznatog http://en.wikipedia.org/wiki/Care_Bears#Care_Bear_Stare_and_Cousin_Call ne bi složio s pojmom kukavice :) ali vidim da je vaš stav prihvaćen, nazdravlje!
Ne slažem se s skrbnicima koji se ne upuštaju u 0.0 prostor. Često ulaze u nulu kada je to financijski isplativo. Oni samo izbjegavaju bilo kakvu vrstu pvp-a. 0.0 nudi puno PVE mogućnosti.
Ne, njegovatelji su ona vrsta ljudi koja izbjegava bilo kakvu opasnost.
Ne bih upotrijebio sinonim "kukavica".
U nullsecu ima puno njegovatelja, oni samo rade PvE stvari. Carebear je samo netko tko ne radi puno, ako uopće postoji, PvP. Suprotno tome, ne treba ići skroz do nullseca da bi gusar ili anti-gusar - o radosti lowseca
"Carebear" samo znači "Oni ne igraju ovu igru ​​onako kako ja mislim da bi je trebali igrati, tako da ću pogrdno potvrditi njihovu hrabrost i / ili vještinu i / ili emocionalnu zrelost, jer to ljude uvijek uvjerava na moj način igranja je zabavnije. "
@Shadur: Tužno, ali istina.
Svidjeli su nam se njegovi skrbnici; minirali su za nas. Digli smo u zrak razne ljude.
#3
+14
zaery
2011-03-09 02:09:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nositelj je netko tko izbjegava pvp. Iskreno, skrbnik sam, ali živim u nullsec područjima, samo pobjegnem i sakrijem se, i idem samo tamo gdje nitko drugi nije.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...