Pitanje:
Postoje li taktike za Bejeweled Blitz?
Chris
2010-07-08 02:00:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prosječno vidim ocjenu od ~ 60 000 na Bejeweled Blitzu za iPhone, no vidim kako mnogi moji prijatelji objavljuju ocjene od preko 250 000.

Postoje li taktike za postizanje tako visokog rezultata ili je to se zapravo svodi na brzinu prsta i / ili sreću?

Pet odgovori:
#1
+12
rlb.usa
2010-07-08 21:49:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Primarni odgovor ovdje je brzina , ali tu je i više od toga.

 • Ubrzavajte, uspostavljajući podudarnosti, pa ćete i dalje primati sve veći bonus za brzinu. Vaš je cilj ovdje doći do x1000 bonusa za brzinu gdje svaki meč stvara eksploziju (a dragulji bljeskaju) - ali bilo koja brzina bolja je od nikakve brzine.
 • Napravite utakmice odozdo prema gore, tu su veće šanse za kaskadu
 • Budite svjesni multiplicirajućih dragulja - šibica mora uzrokovati kaskadu koja uklanja 12 pločica (i više od 10-ak osim prethodnog dragulja multiplikatora). Dakle, napravite te kaskade i rano zgrabite dragulje množitelja.
 • Ne planirajte previše sljedeći potez. Ovo je Blitz, sjećaš se? 60-ih nije dovoljno vremena za razmišljanje o unutarnjem djelovanju kaskada.
 • Tražite što prije još podudaranja. Odnosno, čim pronađete podudarnost i počnete je povlačiti, počnite tražiti sljedeću.
 • Sjetite se da imate gumb Hint - ali da treba nekoliko sekundi da biste pronašli, premjestite se na i kliknite.
 • Kupujte napajanja. Pomoću jednog od najnovijih ažuriranja možete kupiti pojačanja poput množitelja na terenu od početka, zamjene dragulja i dodatnog vremena. Prema mom osobnom iskustvu, zamjena dragulja i produžeci najcjenjeniji su za moj rezultat.
 • Ako / kad napravite utakmicu 5 u nizu i nabavite HyperCube, trebali biste upotrijebite što prije na boji koju najčešće vidite. To bi trebalo stvoriti mnogo kaskada, povećavajući vaš bonus za brzinu, a s manje boja na karti, bilo bi lakše stvoriti svoj sljedeći meč. (Imajte na umu da je 5 u nizu najcjenjenije, zato nemojte gubiti priliku ni na što drugo).

Ne zaboravite to ako zaista želite biti bejeweled-blitz-master, morat ćete učiniti sljedeće:

 • Vježbajte vježbanje
 • Pogledajte YouTube videozapise
 • Pročitajte ostale vodiče
Zaboravili ste spomenuti sreću - najveći faktor :)
#2
+5
Devon
2010-08-10 23:58:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igrao sam na facebooku i moj visoki rezultat je ~ 1,2 milijuna. Osim brzine, glavni faktor koji pridonosi super visokom rezultatu je množitelj. 8X multiplikator na kraju igre znači da ćete dobiti 8X više rezultata, što je fizički izvedivije od igranja 8X brže. Sreća također igra veliku ulogu, mogao bih odigrati savršenu igru ​​s nekoliko brzih trčanja, ali na kraju ću dobiti nizak rezultat jer nisam dobio mnogo množitelja. Međutim, brzina je jedina stvar nad kojom imate gotovo potpunu kontrolu. Stoga idite na vrlo brzu brzinu i pobrinite se da očistite taj množitelj kad ih vidite.

+1 Slažem se. To se uglavnom svodi na množitelje i ulančavanje svega kad je vaš množitelj visok. Mješavina brzine i sreće donijet će vam najviše rezultate.
#3
+2
Trefex
2010-07-08 04:10:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Brzina je drug. Pokušajte ići brže nego što su dijamanti uništeni i naravno pazite na 4 ili 5 zaredom što vam daje bonuse u kojima možete odmoriti oči nekoliko sekundi.

#4
+2
Vivek
2012-05-04 02:30:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igrao sam na iPhoneu i moj najveći rezultat je 698.000. Nema taktike osim vaše brzine, trebate pogledati po cijelom zaslonu da biste dobili moguća 3, 4 ili 5 iste vrste. Uživajte u igranju dečki !!!

#5
+1
Roger Pate
2010-07-15 00:37:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igrao sam Bejeweled Blitz na Facebooku i moj najveći rezultat je ~ 230.000. Tek sam pregršt puta prešao 200k i primijetio sam određeni trend da se većina igara jednostavno ne zbraja. Mislim da imam oko 170 igara u traci od 25.000 - ova verzija igre prati ove statistike za vas.

Strategija koja mi je najbolje uspjela radi odozdo prema gore, prebacujući se s lijeve na pravo. Rad odozdo prema gore omogućuje kaskade bez ometanja protoka, a slično i lijevo-desno, omogućujući vam unaprijed planiranje, a zatim kretanje dok blokovi padaju drugdje. Kaskade su važne jer morate uništiti 12 pločica odjednom da biste ispustili množitelj, a one su ključne za visoku ocjenu.

Bonus za brzinu pomaže, ali neka dođe umjesto da je prisiljava, kao ne uspoređuje se s množiteljima.

Mnoge runde jednostavno se neće isprazniti i morat ćete biti strpljivi da biste dobili točno potrebne čimbenike za visoku ocjenu (ovo se čini općenito točno iz svih mojih i ocjene prijatelja, gdje se njihovi ukupni iznosi u kategorijama 25k, 50k, 75k itd. podudaraju s mojom distribucijom). Ako ne uživate u svakoj igri, vjerojatno nije za vas (nije ni za mene), jer će igre s visokim bodovima neko vrijeme biti relativno rijetke.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...