Pitanje:
Kako mogu provjeriti je li moje računalo dovoljno moćno za pokretanje određene igre?
glasnt
2010-07-08 04:08:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogu li upotrijebiti uslugu za provjeru hoće li moj stroj moći pokrenuti određenu igru?

četiri odgovori:
John Gietzen
2010-07-08 04:10:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Za Windows 7 / Vista možete koristiti rezultat indeksa iskustva s sustavom Windows.

Ili, za precizniju procjenu, možete upotrijebiti "Možete li ga pokrenuti?":

https://www.systemrequirementslab.com/

Ovo se izvodi kao Java Applet koji će zapravo usporediti vaš sustav i usporediti ga s izvedbom igre.

Wow, hvala čovječe! To je mjesto stvarno dobro za stvari koje trebam!
Još uvijek mi je mjesto broj jedan za ovakva pitanja.To je barem dobar pokazatelj hoće li raditi pristojno ili ne.
Ima li sličnih web mjesta koja rade za sustave temeljene na Linuxu?
JamesGecko
2010-07-08 06:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Demo, iako sve rjeđi (i masovniji) mogu biti dobar način za provjeru kompatibilnosti. Sjetite se samo da demo verzija prije izdavanja može biti loše optimizirana u usporedbi s konačnom igrom.

Demo verzije mogu biti sve rjeđe, ali 'Alphas' i 'Betas' zauzimaju svoje mjesto, iako se primjenjuje ista logika: Alfa / Beta verzija igre može biti loše optimizirana u usporedbi s konačnom igrom.
Primijetio sam taj trend.Prilično je neobično kao nekada, da je demo konačno, ali ne uvijek sadrži cjelovito izdanje ili vremenski ograničenu upotrebu.Sada također potražite 'rani pristup', kao i beta, alfa.U pravilu programiranja, optimizacija se vrši posljednja, tako da većina alfa, pa čak i beta verzija neće biti dobro optimizirana.Ako možete pokrenuti beta verziju, trebali biste biti zlatni.Ako beta ne radi, nemojte pretpostavljati da konačni neće.
Ben MS
2016-01-05 10:03:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Većina modernih PC igara objavit će preporučene uz minimalne sistemske zahtjeve u određenom trenutku prije puštanja igre.Na primjer, igra Witcher 3, objavljena u Sjevernoj Americi 19. svibnja 2015., objavila je svoje sistemske zahtjeve početkom siječnja 2015.

Laboratorij sistemskih zahtjeva koji je povezao John Gietzen izvrstan je resurs, ali akoako ne možete ili ne želite pokrenuti taj aplet, minimalni zahtjevi izdavača bit će dobro mjesto za početak.

Ipak, laboratorij sistemskih zahtjeva pruža vam mnogo veću dubinu analize.U prošlosti sam imao iskustva kada bi igra dokumentirala zahtjeve za * pokretanje * igre, ali nikada ne biste smatrali da je igra * za igranje *.To je više slučaj s internetskim strijelcima, posebno tamo gdje će igra još uvijek znatno zaostajati, što onemogućava nadmetanje s drugim igračima.SystemLabs također pruža preciznije odredbe za grafičke kartice, premda to tumačim iz opće zbunjenosti da samo pokušavate zadovoljiti namjenske memorijske zahtjeve, što nije slučaj.
Cosinux
2016-02-21 22:48:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na internetu biste trebali pronaći minimalne sistemske zahtjeve za gotovo svaku igru koja postoji.Ako ih ne možete pronaći, i dalje možete kontaktirati programera igre.A ako vam nijedna od ovih metoda ne daje odgovor i ako je igra besplatna, možete je jednostavno testirati na računalu.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...