Pitanje:
Prolazak nivoa Mesnog cirkusa na Psihonautima
Oak
2010-07-08 01:27:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neizmjerno sam uživao u Psihonautima i mislim da je napredovanje poteškoća bilo u redu i dobro - sve do posljednje razine, strašnog mesnog cirkusa.

Jednostavno ne mogu doći - zaštitna Stvar s "letećim djetetom iz zečeva" odnijela mi je brojne pokušaje, a totalno sam zapeo pri klizanju na metalnom vratilu, tamo je dvostruka praznina koju jednostavno ne mogu očistiti. Pokušavam brzo kliziti i jednom skočiti - padam, pokušavam ići polako i dvaput skačem - padam, pokušavam ući između dva puta i skočiti dva puta - ne mogu točno odrediti vrijeme.

I shvatio sam da nakon tog dijela postaje još teže.

Može li itko podijeliti neke trikove u prelasku na tu razinu, ili postoji neka vrsta zakrpe koja bi to mogla riješiti ili bilo što drugo?

četiri odgovori:
#1
+17
chiguire
2010-07-08 01:56:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Razina je stvarno teška, da, ali je prohodna, evo nekoliko savjeta:

 • Zaštita Olly: Ne koncentrirajte se na slike, pričekajte dok ne dođete do posljednje točke teleportacije, samo se koncentrirajte na zaštitu Ollyja. Ne upotrebljavajte zbunjujuće bombe na zecu, samo ga podignite TeleKinesisom i pričekajte dok Olly tamo ne stigne. Bacači mačeva se dijele, uvijek kašljaju prije bacanja mača, pa se sinkronizirajte s njima.

 • Tunel ljubavi: Idite brzo na prvi dio , gdje je pred nama nekoliko praznina. U drugom dijelu, gdje postoji nekoliko setova s ​​3 razmaka, idite malo sporije, ali ne presporo ili nećete doći do drugog dijela. Doći ćete do šatora.

 • Prije ulaska u šator: Sada je vrijeme da se vratite i sakupite smokve, paučinu i sve što želite. Nakon što to učinite, uđite u šator.

 • Prva bitka s mesaricom: Nosite levitaciju. Mesar ima ovaj obrazac: 1) Niska kosa crtica (skok da se izbjegne), 2) Bočno pomeranje (držite se dalje od njega), 3) Razbijanje poda. Kad razbije oštricu, zabit će se u zemlju. Iskoristite ovaj trenutak da mu preskočite ruku i udarite ga u glavu. Učinite to 3 puta.

 • Veliki vrh: Ovaj je dio stvarna PITA. Zaista morate usavršiti svoje vještine platformera. Dva su stvarno dosadna dijela: kad dođete do 3 užeta koja su jedan preko drugog i spiralne ograde.

  • 3 užadi: Primijetite da nisu potpuno paralelne, već nagnute. Ako pokušate dovesti uže u veću visinu, izgubit ćete dragocjenu dodatnu sekundu da biste izgubili zamah, pokušajte ga uvijek dobiti s niže visine, pa uspijevate izbjeći bombe. Ovdje također možete koristiti nevidljivost kako biste izbjegli bombe. Ako ste već na 95. mjestu, nećete morati brinuti o bombama, one vas neće natjerati da padnete, a uzimaju samo malu količinu mentalnog zdravlja, dovoljnu da ga brzo regeneriraju.

  • Spiralna ograda: Ovo je dio u kojem sam dugo zapeo. Otkrio sam da za prolazak ovog dijela moram doći do lijeve krajine svake ograde, bočni skok ulijevo (još ne idite naprijed). Nakon što skočite ulijevo, brzo upotrijebite levitaciju i idite naprijed do sljedeće ograde. Uskoro ćete dominirati njime.

  • Stube: Ako ste dovoljno brzi, možete doći do stepenica i skliznuti dolje do kraja prije nego što voda stigne do stepenica. Ali ako voda dosegne stepenice, još uvijek možete levitacijom skočiti dovoljno visoko i ići do kraja. Voda neće predstavljati problem.

 • Druga bitka s mesaricom: Mesar je u plamenu, pa ga nećete moći dodirnuti. Samo upotrijebite telekinezu na očeve bombe i bacite ih na njega.

 • Završna bitka: Samo bježite kad ste mali i lupite ga kad velik si.

Nadam se da pomaže, ovaj vodič smatrao sam vrlo korisnim: http://www.gamefaqs.com/pc/922157-psychonauts/ faqs / 37113

samo sam neprestano ubrzavao u ljubavnom tunelu. išao sam smiješno brzo do te mjere da sam mogao jednostavno kliziti kroz neke praznine bez skakanja. možda je krajnja sreća;)
Napomena o spiralnoj ogradi za sve koji igraju na tipkovnici: ako imate tipkovnicu vrtne sorte (umjesto one s prevrtanjem sa 6 tipki ili "gamerskom tipkovnicom"), možda vam se neće svidjeti pritiskanje nekoliko tipki odjednom. Dakle, kad istovremeno udarate skokom, gore i lijevo, možda neće prepoznati, recimo, "gore", što će vas natjerati da skočite ravno lijevo, a * ne * pomaknete malu količinu naprijed --- pa nećete uspjeti zgrabiti ogradu. U tom slučaju prije puštanja lijeve tipke pustite lijevu tipku. (Ili nabavite gamepad.)
#2
+3
Aerozol
2011-05-27 12:31:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pored korisnih savjeta koje daje chiguire, ovi Youtube videozapisi mogu vam pomoći i u nekim zahtjevnijim dijelovima.


Mesarska bitka (1):

Escort Oly:

Veliki vrh / pokretanje Acrobata:

div >

Mesarska bitka (2):


Sretno!

#3
+2
Jules
2012-07-29 17:52:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trčanje velikim vrhom / Acrobatom: Nakon 3 uska užeta, postoje 2 koja morate prijeći u V formaciji . Raz može uskočiti između ovih užadi (prema kraju blizu mesne platforme) kako bi uštedio vrijeme i smanjio broj hitaca koje njegov otac ima vremena.

Vatrene spiralne rešetke: To je MNOGO lakše skočiti na goruće rešetke, kao što je prikazano u gornjem videu. To bi moglo biti vrlo jednostavno pomoću uobičajenog skoka, bez plutanja, ako ste na najvišoj točki trenutne rešetke. Jednom na vrhu, upotrijebite levitaciju i odskočite na platformu za meso s ocem, odskočit ćete jako visoko. Doplutajte do najviše rešetke u seriji i ponovo balonom dođite do mesne platforme.

Plameni obruči: Prestanite plutati i mirujte na drugom zadnjem generatoru mjehurića . Uključite nevidljivost prije nego što se vratite nazad kroz zadnji obruč - nema više balona koji iskaču rakete u posljednjem potezu!

P.S. Tunel ljubavi: Također se činilo da je samo ignorirao sve manje skokove prema kraju ubrzavajući točno kroz njih?

#4
+1
user54038
2013-08-20 22:38:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Druga ograda u spirali je najtvrđa ako se ne popnete u vatru i dvostruko skočite s gornje lijeve strane. Napravit ćete samo malu štetu, a do treće ograde je gotovo nemoguće doći ako to ne učinite.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...