Pitanje:
Kako dobro započeti multiplayer Battlefield Bad Company 2?
Dmitry Selitskiy
2010-07-08 04:11:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pokrećem Bad Company 2 i tražim savjete kako prve igre na mreži učiniti ne tako bolnima.

Do sada sam neko vrijeme igrao CoD MW2, ali čuo sam da je BC2 puno teži. Stoga bi mi bilo drago znati jednu najvažniju stvar koju bih trebao znati ili učiniti na početku online igre u BC2.

Nije da je BC2 puno teži, već je puno drugačiji. Tamo gdje je MW2 puno vođen i naoružan, čini se da BC2 zahtijeva malo strateškiji pristup. Ne kažem da MW2 ne znači, ali ako trčite i pucate na BC2, umrijet ćete puno.
Dva odgovori:
#1
+24
Brian Ortiz
2010-07-08 09:47:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Igrajte prema prednostima klase koju igrate . Ta se pravila puno savijaju, ali to ćete naučiti s iskustvom.
  • Napad - Bacite municiju u blizini suigrača. Izaberite momke na srednjoj udaljenosti. I velike daljine dobro funkcioniraju, ali to je najbolje u obrani. Pucajte iz svog bacača granata na skupljene neprijatelje.
  • Inženjer - Popravite prijateljska vozila, minirajte neprijateljska vozila. Pucajte u vozila RPG-7, pucajte u vojnike s Carl-Gustavom. CG čini manje štete, ali raketa putuje brže i ima širi radijus oštećenja. Vaš SMG najbolje je koristiti iz neposredne blizine.
   • Bilo koja klasa može koristiti strelicu za praćenje, ali evo kako je zaključati. Jednom kad je na vozilu, pogledajte pogled na svoj RPG na crveni trepćući kvadrat u smjeru svjetionika. Kad prestane treptati, imate oko dvije sekunde za snimanje. Možete čak i pucati ravno u zrak da biste ga zavili oko zgrada i terena. Za zaključavanje vam nije potreban vidokrug. Ne trebate nastaviti ciljati dok ne pogodi. Jednom kad je zaključan, zaključan je, ali sljedeći put kad pucate morat ćete zaključati ponovo.
  • Medic - Bacite komplete za lijekove u blizini suigrača . Oživite mrtve suigrače svojim lopaticama (pojavljuju se kao munje na karti i vašem HUD-u). Vaša laka mitraljeza ne čini puno veću štetu od ostalih pušaka, ali imate poprilično više streljiva po magazinu. Najbolje za srednje udaljenosti.
  • Recon - Bacite svoje mine kretanja, to otkriva neprijatelje na malom području dok se pojavljuju na vama i kartama vaših suigrača. Upotrijebite C4 za raznošenje vozila koja se preblizu (ne možete ih baciti jako daleko) i minobacačkim udarcima rastjerajte neprijatelje koji kampiraju. Minobacački napadi ne oštećuju M-Com-ove u Rush-u, ali C4 jesu. Mine pokreta također mogu biti izvrsno uvredljivo sredstvo za požurivanje zgrade.
 • Spot . Pritisnite gumb za spot kao da ste napukli. (Natrag na 360, odaberite na PS3, Q na računalu) Ovo neprijatelju stavlja glavu na kartu. To također može biti vrlo korisno ako je vidljivost slaba zbog dima ili ako niste navikli glačati nišane, jer je crtica nacrtana na vrhu vašeg oružja.
 • Ne vozite vozila dok ne budete imali iskustva. To uključuje UAV. Zabavno je, ali niste toliko neranjivi kako se možda osjećate i vrlo brzo možete biti razneseni. Puhajte nekoliko prije nego što vozite jedan. Možete vježbati leteće helikoptere na praznim serverima. Ne želite srušiti helikopter pun suigrača.
 • Ne šljukajte . Potreban je dobar snajper da bi bio korist za momčad. Problem je u tome što svi žele snajpere, a previše snajpera u timu vjerojatno čini 20% gubitaka. Po mom mišljenju, snajpersko djelovanje je najkorisnije za vaš tim u srednjim dometima jer možete koristiti svoje mine kretanja.
 • Ovo će možda dati nekima, ali nemojte kampirati , pogotovo kad napadate. Kampiranje ostaje na istom mjestu više od nekoliko minuta. Što duže ostanete na jednom mjestu, to je vjerojatnije da će vas neprijatelj pronaći i baciti granatu na vaš način ili vas na drugi način ubiti. Budite pokretna meta i u vatrenim i dugoročnim borbama.
 • Mrijestite se na svoje momčadi u ekipi . Možete se mrijestiti izravno iza njih odabirom u izborniku mrijesta. Ako vam poslužitelj omogućuje da vidite svog momčad prije mrijesta, pobrinite se da mu nije previše vruće prije nego što umrete zajedno s njim i izgubite kartu.
 • Pucajte u kratkim rafalima. Svaki hitac dodaje raširenom konusu vaših metaka. Samo se pretvarajte da je pištolj i kliknite puno.
 • BC2 koristi simulaciju metka umjesto tragova. Dakle, na velikim udaljenostima morat ćete ciljati visoko i voditi (ciljati ispred) svoju metu.
 • Jesam li spomenuo da biste trebali uočiti?
+1 za sjajan odgovor. Još je savjet da se toga jednostavno držite. Igra postaje PUNO bolja nakon što otključate malo više stvari.
Ne zaboravite upotrijebiti svoj mikrofon! Komunikacija sa svojim timom je doista važna u BFBC2.
Upotrijebi svoj mikrofon, ali na Ventu s nekim momcima koje poznaješ. Nitko nikada ne koristi VOIP u igri.
#2
+2
ZoogieZork
2010-07-08 06:47:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prvo, nadam se da ste odigrali barem prvih nekoliko misija u jednom igraču :)

Rekao bih da je način osvajanja lakši od dva načina s kojima možete započeti - vi Manje je vjerojatno da će biti bačeni u igru ​​s puno slagova jer se čak i izvanmrežni tim još uvijek može prikrasti i zauzeti kontrolnu točku.

Što se tiče početne uloge: medicinari su svima najbolji prijatelji. Povežite tipke (ili dodatne tipke miša, sve do čega je lako doći) za uređaje, tako da možete vrlo brzo prijeći na alat za defibrilaciju i oživjeti svoje kolege. Bacite lijek iza pokrića, blizu svojih članova tima. Najvažnije - držite se svoje ekipe, pazite im leđa, a ako svi umru, nema srama skrivati ​​se u zaklonu kako bi se mogli ponovno pojaviti na vašem položaju. XP koji ćete zaraditi održavanjem svog sastava na životu može postati masivan, posebno na nižim rangima.

Alternativno, ako igrate kartu tešku za vozilo poput pustinje Atacama, inženjeri su dragocjena imovina. Popravite, popravite, popravite i izbacite rakete na sve što može uzvratiti udarac.

Konačno, i to se odnosi na sve uloge: Spot. Jednim pritiskom tipke (Q prema zadanim postavkama na računalu) neprijatelj kojeg gledate, bez obzira na to koliko je udaljen, bit će osvijetljen da ga vidi cijeli vaš tim. Ne možete cijelo vrijeme lupati po ključu - postoji skriveni mjerač vremena za "hlađenje" kako bi se spriječilo neželjeno slanje neželjene pošte - ali svako malo se računa i veliko je zadovoljstvo kada uočite snajpera i odmah vidite sve moguće sitnice metala koji leti u njegovom smjeru :)

Odličan odgovor hvala! Trebao sam spomenuti (ne samo oznakom) da imam igru ​​na PS3. Ali svejedno hvala.
Početnik sam i učinilo mi je da je način osvajanja izuzetno težak za početak, pogotovo ako je vaš tim ispunjen početnicima poput vas: Ne možete ništa voziti / letjeti kako treba, a pješice vas prebrzo ubiju helikopteri i kamperske cisterne. Ja igram hitanje sastava i prvo osjećam karte i oružje.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...