Pitanje:
Trebam li instalirati igre Xbox 360 na svoj tvrdi disk?
Matt Blaine
2010-07-08 14:41:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Postoje li neke prednosti / nedostaci instaliranja igre Xbox 360 na moj tvrdi disk prije igranja?

Deset odgovori:
#1
+40
ChrisF
2010-07-08 14:46:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jedna od prednosti bila bi ta što će se vaš disk manje trošiti. Još uvijek trebate staviti disk, ali nakon što ga potvrdite, ne bi ga trebao više čitati (premda će to ovisiti o igri). To bi trebalo minimizirati opasnost od ogrebotina ako se konzola zakuca. Također bi trebalo biti manje buke jer ne treba zadržavati okretanje optičkog diska.

Možda ćete dobiti i brža vremena učitavanja - ali to ovisi o igri.

očit je nedostatak da ćete napuniti tvrdi disk ako to učinite za sve svoje igre.

Uglavnom ne igram redovito više od 2-3 igre istovremeno, tako da samo držim te 2-3 instalirane na tvrdom disku. Nakon što ih dovršim, deinstaliram ih.
MW2 se brže opterećuje
#2
+21
Bryan Denny
2010-07-08 18:11:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Općenito, brže ćete učitati podatke s tvrdog diska nego s diska. Međutim, to nije uvijek slučaj, posebno kod nekih starijih igara.

Jedan od primjera je Halo 3. Nemojte instalirati Halo 3 na svoj tvrdi disk. Zapravo će se izvesti lošije nego kad bi očitao disk (jer je igra već napravljena predmemoriranjem s diska na tvrdi disk). Razlog takvom ponašanju je taj što je Halo 3 objavljen prije nego što je instalirana igra na značajku tvrdog diska te su stoga programirali vlastito predmemoriranje na tvrdi disk kao dio igre.

Možete li, molim vas, dodati bilješku o općem slučaju? Kao što je i sada, ovo je više komentar nego odgovor.
@badp je popravio odgovor za vas
#3
+8
monorailkitty
2010-07-26 02:01:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Čini se da vam instalacija može omogućiti reprodukciju diskova koji su previše oštećeni da biste ih mogli izravno reproducirati, što je velika prednost u pravim okolnostima.

Mogu li provjeriti da igra Xbox 360 nije oštećen instaliranjem?

Možda ćete trebati posuditi potpunu radnu kopiju da biste je instalirali, ali vjerojatnost je da će nakon toga dodgy disk provjeriti je li u redu.
#4
+6
Ryan Hayes
2010-07-26 18:10:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Igrajući na "con" strani stvari, imajte na umu da će tijekom igranja s tvrdog diska smanjiti istrošenost vašeg Xbox diska, povećat će istrošenost tvrdog diska . Ako sve igre igrate s tvrdog diska, to će mu apsolutno smanjiti životni vijek. Ako vašu igru ​​štedi na tvrdom disku, zamislite što bi se dogodilo ako vam se tvrdi disk sruši. Da, počnite ispočetka sa svime što Xbox Live nije spremio u oblaku. Način da se to zaobiđe je čuvanje igara na memorijskoj kartici, ali to nije puno mjesta.

Dakle, ne nužno prekidač dogovora, ali svakako nešto o čemu treba imati na umu. Tvoj će tvrdi disk vjerojatno umrijeti dugo prije nego što optički disk / pogon umre.

Osim ako HDD-ovi koje stavljaju u ExBox-ove nisu posebno loši, to ne bi trebao biti slučaj.
#5
+5
Maxim Zaslavsky
2010-07-26 04:08:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Još jedna prednost koja još nije spomenuta je ta što ćete u nekim igrama možda moći vidjeti / čuti više stvari .

To je zato što neke igre učitavaju samo obavezni / potrebni video i audio s diska dok učitavaju sav raspoloživi sadržaj s tvrdog diska, jer su brzine čitanja s tvrdog diska znatno brže od brzina čitanja s diska.

Nisam sasvim siguran siguran koliko igara to radi. Međutim, vidio sam to nedavno od strane , sjajne tvrtke koja stoji iza Halo serije. To znači da bi Halo: Reach mogao primijeniti takvu strategiju za uravnoteženje brzina čitanja / učitavanja.

#6
+2
JustinP8
2010-07-30 22:21:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dobar popis poboljšanja vremena učitavanja potražite u ovom postu na forumima Cheap Ass Gamer. U prvom postu kliknite gumb "prikaži spojlere".

Gledajući ponovo post, odnosi se na GameInstalls.com gdje korisnici izvještavaju o veličini instalacije i povećanju brzine.

UREDI: Izgleda da post Cheap Ass Gamer ima nekoliko boljih podataka za nekoliko igara od web mjesta GameInstalls.

#7
+2
Kyle247i
2010-11-03 20:12:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Također instaliranje igara na vaš tvrdi disk štedi životni vijek vaših optičkih diskova otprilike 3 godine! A laser neće izgorjeti tako brzo!

#8
+1
Phileosophos
2010-07-15 01:28:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Za većinu igara smatram da je odgovor da. Drugi su već primijetili smanjeno trošenje diska, kao i usporavanje za Halo 3. Smatram da se većina igara brže učitava, ne moram slušati vrtloženje pogona i smanjuje se vrijeme učitavanja.

#9
+1
Twon
2010-07-30 02:47:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Za neke je igre prilično kritično - Posljednji ostatak bio je onaj u kojem su vremena učitavanja bila nepodnošljiva, osim ako ga niste instalirali na tvrdi disk. Uglavnom ga koristim za smanjenje buke optičkog pogona.

#10
  0
james braselton
2011-08-15 07:30:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kažem ne, jer imam 4 GB SSD Xbox 360. SSD od 4 GB ima najbrže brzine čitanja / pisanja: Halo 3 i Halo: Doseg je trajao 90 minuta, ali sada mi treba samo 30 minuta da završim Halo doseg.

Hej, James, dobrodošao na stranicu! U budućnosti za postavljanje pitanja upotrijebite gumb [Postavi pitanje] (http://gaming.stackexchange.com/questions/ask) u gornjem desnom dijelu bilo koje stranice ovdje. Ako ste zbunjeni kako funkcionira sama web stranica, molimo [pročitajte FAQ] (http://gaming.stackexchange.com/faq).
http://gaming.stackexchange.com/questions/719/should-i-install-xbox-360-games-to-my-hard-drive "komentar Maxima Zaslavskog.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...