Pitanje:
Postoji li respektabilan mehanizam u Dragon Age: Origins?
Blorgbeard is out
2010-07-08 01:22:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Počinjem žaliti zbog nekih ranijih odluka u vezi s mojim vještinama i talentima. Postoji li neka vrsta respec mehanizma koji mogu pronaći kasnije u igri?

Ili postoje li modovi za to?

Dva odgovori:
#1
+13
Drake
2010-07-08 01:57:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ako se dobro sjećam, nije moguće respektirati likove u igri bez modova.

Ali postoji stvarno lijep mod, nazvan Respecijalizacija znakova .

Ovaj dodatak omogućuje igraču da resetira osnovne atribute, točke specijalizacije, uroke, talente i vještine junaka i bilo kojeg člana stranke na zadane vrijednosti i vraća preostale bodove tako da može se potrošiti ponovno.

Ovo je poveznica na službenu stranicu modnog programa Dragon Age Nexus.

Ovdje su upute dobro opisane. Samo savjet: napravite sigurnosnu kopiju profila prije nego što ga slučajno ne izgubite ili oštetite.

Isprobao i prije i radio
#2
+11
FAE
2010-07-08 02:33:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

S tim u vezi, u Dragon Age: Origins Awakening imaju predmet pod nazivom Priručnik fokusa koji se može kupiti od Herrena u dvorištu Vigil's Keep-a. Upotreba košta 6 zlata i možete ga koristiti koliko god puta želite na bilo kojem liku, sve dok za to imate novac. Dakle, ako odlučite uvesti svoj DA: O lik u Awakening, također ih možete poštivati ​​na taj način bez moda.

Lijepo! Još nemam proširenje, ali kad ću ga kupiti, razmotrit ću ovo


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...