Pitanje:
Korištenje bežičnog XBox 360 kontrolera na računalu
Mehper C. Palavuzlar
2010-07-08 02:11:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogu li koristiti bežični XBox 360 kontroler na računalu?

Jedan odgovor:
#1
+16
John Gietzen
2010-07-08 02:13:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da, s bežičnim prijamnikom Xbox 360.

Dostupno za Amazonu za oko 27 USD:
http://www.amazon.com/Xbox -Wireless-Gaming-Receiver-Windows-Pc / dp / B000HZFCT2

Komplet za reprodukciju i punjenje NEĆE raditi, jer će se spojiti samo na bateriju.

Zdravo; ovaj je odgovor dan prije dvije godine. Bilo kakvo poboljšanje u međuvremenu koje bi me poštedjelo kupnje prijemnika? Želio bih kupiti [ovaj] (http://www.amazon.com/Xbox-360-Silver-Controller-Play-Charge/dp/B0041HROGG), ali pretpostavljam da uopće neće raditi na računalu bez prokletog prijemnika ...
@Anto ne. Još uvijek trebate bežični prijemnik ili žičani kontroler.
Možda ćete također trebati slijediti ove upute: Idite na upravitelj uređaja i dvaput kliknite nepoznati uređaj.Idite na karticu upravljačkog programa i kliknite ažuriraj upravljački program.Odaberite "Pregledaj moje računalo za softver za upravljačke programe", a zatim "Dopustite mi da odaberem sa popisa upravljačkih programa na računalu", pomaknite se skroz do dna i odaberite "Xbox 360 periferne uređaje", a zatim kliknite Dalje.Ponovno kliknite Sljedeće i recite da na brzo upozorenje o nepotvrđenom uređaju. Na MacOS-u možete koristiti i bežični kontroler Xbox 360 i bežični prijemnik - proguglajte.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...