Pitanje:
Jesu li proširenja na Falloutu 3 neophodna za potpuno razumijevanje priče?
juan
2010-07-08 18:10:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Završio sam Fallout 3 i bio sam zadovoljan pričom i načinom na koji je završila, nedostaje li mi nešto ako ne igram više proširenja koja su izašla poslije?

Također, hoće li Fallout New Vegas biti povezan (s pričom) s Falloutom 3?

Tri odgovori:
#1
+13
John Rudy
2010-07-08 19:58:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne na oba pitanja. Jedini koji bi se mogao približiti je Broken Steel, koji malo proširuje temeljnu priču. Međutim, nije potrebno za bilo kakvo temeljno razumijevanje glavne priče.

Druga prednost Broken Steel-a je što vam omogućuje (SPOILER ALERT) da nastavite igrati nakon završne misije.

Prema Fallout Wiki-u, znanje o Fallout-u 3 nije potrebno za Fallout: New Vegas i ne postoje veze vezane uz priču, iako će se, kao u prethodnim igrama, povremeno spominjati prethodne u seriji.

(Moram napomenuti da nisam igrao originalna dva i nisam imao problema s 3 i njihovim referencama na njih, pa pretpostavljam da će sve reference iz New Vegasa na prethodne biti slično suptilne . Međutim, planiram igrati originalna dva!)

Napokon, u smislu DLC-a, sve sam ih kupio, igrao i uživao. Nisam bio super oduševljen Operacijom: Sidrište, ali mislio sam da su svi ostali izuzetno dobro odrađeni (čak i ako Mothership Zeta zapravo nije imao nikakve veze sa Falloutovim svemirom). Dakle, prirodno se vaša kilometraža može razlikovati, ali vrijedi napomenuti da ako želite neke izvrsne dodatne (i različite) priče, dodaci su za mene vrijedni novca. Slomljeni čelik jedini nije ponudio potpuno novo okruženje: svi ostali su ponudili velike nove zemlje za istraživanje, sa pričama koje će ići s njima.

Trebali biste ih igrati, oboje su izvrsni!
Planiram, stoga [ovo pitanje] (http://gaming.stackexchange.com/questions/69/is-there-any-way-to-get-the-original-fallout-and-fallout-2-working- on-a-mac) :-)
#2
+3
Simurr
2010-07-08 20:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 - Ne baš. Jedini DLC koji produžuje glavnu liniju priče je Broken Steel koji omogućuje igranje nakon završetka originalne igre i nastavlja borbu protiv Enklave. Također pomiče ograničenje razine s 20 na 30.

2 - Fallout: Novi Vegas odvija se 3 godine nakon Fallouta 3. Priča nije povezana s događajima u Falloutu 3.

#3
+1
Tushar Tyagi
2010-07-08 19:58:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pa, ne znam za svakog od njih, ali završio sam operaciju Anchorage, vidikovac Pitt i Point. Glavnoj priči nije se moglo puno dodati. Broken Steel dodaje izvornoj priči (mijenja kraj), ali budući da je nisam igrao, ne mogu pružiti nikakve daljnje informacije.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...