Pitanje:
Moj lik neprestano skače po NetHacku. Zašto?
Lucas Jones
2010-07-08 02:43:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Proveo sam dosta vremena na svojoj NetHack igri (za mene) i uspio sam se popeti na nekoliko razina. Međutim, moj lik je (dosadno) počeo nasumično skakati po različitim dijelovima razine - što je i blagoslov i prokletstvo.

Zašto se to događa?

Dva odgovori:
#1
+45
ire_and_curses
2010-07-08 02:59:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zvuči kao slučaj teleportitisa. Ovaj učinak možete dobiti na više načina. Ako ne nosite prsten teleportacije, onda je to vjerojatno zato što ste pojeli leš teleportirajućih bića poput leprechauna.

U početku sam mislio da je ovo odgovor na šalu. Tada sam proguglao nethack i slijedio vezu. Što?
Nethack može biti tako zabavan.
Čitajući tu stranicu, mislim da je to bio tengu. :) Ipak sam impresionirana. Ovo je bilo "testno" pitanje da vidim ima li nekoga tko bi ovdje stvarno mogao odgovoriti na NetHack pitanja. Napokon, negdje bez neželjene pošte! (* ahem * RGRN putem Google grupa).
@Lucas, samo pričekajte da ovo mjesto postane javno: D @Hobodave to bi postalo izvrsno pitanje.
@hobodave - Sviranje Nethacka jedna je neprekidna, trajna šala. Bolesna, uvrnuta. ;) @Lucas Jones - Hvala. Drago mi je što znam da svi oni mjeseci izgubljeni u ovoj igri nisu bili * potpuno * beskorisni. ;)
@ire_and_curses: Još uvijek želim izgubiti još mnogo mjeseci, nažalost. Možda jednostavno nisam iskorišten za polubožanstvo.
@hobodave, Žiri: Moja "omiljena" uvijek je bila vrećica s držanjem u sebi, u osnovi, samo da bi vas živcirala.
#2
-2
harriyott
2010-07-15 03:08:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kao što ire_and_curses kaže, to je teleportitis, ali se istroši nakon nekog vremena. Najveći su blagoslovi pljačka banke i dizanje trgovina!

Mislim da se teleportitis nikad ne troši.
Da, teleportitis će ostati s vama poput dosadnog slučaja štucanja dok ga ne ukrade gremlin ili ne stekne kontrolu nad teleportom.


Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 2.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...