Pitanje:
Kako mogu pobijediti Lynels?
two bugs
2017-03-13 05:00:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dakle, Lynels su ovi gadni kupci u Legenda o Zeldi: Dah divljine .Oni su lavovski kentauri, obično s oko 2000 HP-a.Naplaćuju pravo na vas i jako udaraju.

Pokušao sam se boriti s njima nekoliko puta, ali oni preferiraju jousting i čine borbu u nogama rizičnom.Koje strategije mogu upotrijebiti za borbu protiv ovih zlobnih protivnika?

Sve je u izbjegavanju i dobivanju onih prekrasnih Flurry Rush-a ili je to barem jedna metoda.Mogao bih se pokušati boriti s njima na konju, ali mislim da ih sve konj ne može dosegnuti.
Pobijedio sam prvog (onog sa strelicama munje u blizini sela zora) s 3 srca i nekoliko usranih oružja.Možete izbjeći sve njegove napade povratnim flip-om, što će vas ubrzati.Čak i na niskoj razini potrebno je samo dva desetaka njih da ga ubiju.
Osam odgovori:
#1
+16
Jutschge
2017-03-13 13:47:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lajneli su izuzetno jaki neprijatelji u usporedbi s tim koliko ćete ih rano pronaći u igri (za mnoštvo pregleda).

Ako želite znati kako pobijediti Lynel jer tražite izazov ili ga morate ubiti, preporučio bih sljedeće:

Imajte štit opremljen
Ne trebate koristiti jednoručno oružje, ali posjedovanje štita može biti izuzetno korisno jer blokira svu štetu u rizičnoj situaciji. Lajneli mogu izuzetno snažno pogoditi, a blokiranje tih 6-10 oštećenih srca apsolutni je spas (posebno rano).

UKoristite buff-food
Savjeti za zaslon za učitavanje potpuno su u pravu: nemojte samo iznova naletjeti na čudovište, već se pokušajte pripremiti za borbu s nekim eliksirima i hranom. Ovisno o vašem zdravlju, možete izvoditi pojačane obrambene snage, ali obično biste trebali potražiti otpornost na udarce, oštećenje i ubrzanje.

Imajte puno oružja
2000 KS nije šala. Ako ovu stvar želite ubiti svojim metee oružjem, neki od njih će se slomiti. Ako ste još uvijek u ranoj igri višestrukih, možda vam se čak i svo oružje polomi. Imajte to na umu kad se borite s tim tipom. Ne želite se naći u situaciji kada vam je jedina opcija korištenje bombi.

LSaznajte bočni skok ili preokrenite njegove napade
ian_itor je to već istaknuo u svom odgovoru, ali želim to ponovno spomenuti jer je to vjerojatno najvažnija stvar u borbi protiv Lynela. Izmicanje i protunapad izuzetno su učinkoviti. Napadi su spori i predvidljivi. Ako pravilno odredite vrijeme, možete Flurry-em postići puno besplatnih pogodaka i to je sjajna praksa za izmicanje općenito.

Ciljajte za glavu / koristite posebne strelice i Chuchus
Ako želite koristiti udaljenost, pobrinite se za ciljanje glave za teturanje i povećanu štetu, ali također se nemojte bojati koristiti posebne strelice i elementarni Chuchus. Zamrzavanje, šok i vatra vaši su saveznici u ovoj borbi. Svaki element ima svoje prednosti i oni mogu puno olakšati borbu ako se pravilno koriste. Također pripazite da ne stojite u lokvi i ne iskačete eliksir otpora groma kad se odlučite za metodu s udaljenim rasponom.

Da bi se ubio Lynel, potrebne su samo dvije od gore spomenutih točaka: Mnogo oružja i dobro izmicanje. Ostali koje sam spomenuo su dodatna pomoć i dostupni su od samog početka. Izuzeo sam točke koje su otključane jer je vrlo moguće pronaći Lynel prije nego što dobijete pristup određenim naprednim uređajima ili ovlastima. Očito je da borba postaje lakša što više napredujete u igri zbog boljeg oružja, oklopa i moći, ali ako slijedite ove korake, moći ćete ubiti Lynel s malo zdravlja i malo strpljenja i vježbe (izvedivo sa Zora oružjem i oko 4 srca).

Posljednja napomena:
Ako jednostavno želite dovršiti potragu s Lynelom u blizini cilja, toplo bih preporučio provjeru ne možete li se samo šuljati oko njega, jer nagrade obično nisu vrijedne problema koje oni uzrokuju (barem u ranoj igri).

#2
+12
SGR
2017-03-13 13:09:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Punjenje možete zaustaviti upotrebom nadograđenog Stasisa na njima.Držati će ih oko 1-2 sekunde, što bi trebalo biti dovoljno da istrenu strelicu u njihovo lice.Kad izađu iz zastoja, bit će raspoređeni i njihov će naboj prestati.

Moja omiljena strategija je pokušati ih omamiti i zaključati.Prvo ga trebate udariti u lice dovoljno snažnim lukom.Na taj ćete ga način kratko vrijeme spustiti na koljeno.Dok su u ovom stanju, možete im pristupiti i pritisnuti 'A' da biste ih montirali.To vam omogućuje da postignete oko 5 pogodaka, ovisno o vašoj izdržljivosti i brzini kojom možete zgnječiti Y.

#3
+3
Seiyria
2017-03-13 05:42:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jedan jednostavan način je korištenje udara groma iz Gerudo Divine Beast - nanosi oko 500 štete po pogotku.S obzirom da će i omamiti Lynel, vjerojatno ga možete vrlo lako ubiti između korištenja.

Bliski napadi su vam najbolja oklada, jer u dometu imaju prilično gadne strelice.

Zanimljivo - nisam upotrijebio udar groma na njih.Postoji li neki drugi način da zaustavite njihovo punjenje?Činilo se da je to za mene veliko ubojstvo.
@twobugs možete izbjeći punjenje bočnim skakanjem ili bježanjem u stranu, obično.Ipak nakon toga morate biti vrlo brzi, jer mislim da se okreće zbog još jedne optužbe.
@twobugs Možete im i oduzeti kreditne kartice ili sklopiti sporazum o krivici.
@twobugs zastoj, smrznute strelice, udarne strelice, munje su dobar izbor.
Runa @twobugs Stasis + izvrstan je način za zaustavljanje njihovog napada punjenja / elementarnog daha.
#4
+3
Gwellin
2017-03-18 21:03:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Strategija koju sam otkrio dopušta mi da prođem kroz nekoliko najsnažnijih Srebrnih lajnela zaredom, bez potrebe za gomilom oružja.

Priprema

  1. Kompletni komplet Drevni oklop, nadograđen najmanje dva puta svaki. Postavljeni bonus, Drevna vještina, udvostručuje štetu od drevnog oružja. Ako se oklop nadogradi četiri puta, ujedno ima i najvišu obranu u igri.

  2. Drevno oružje bilo koje vrste s velikom štetom. Imao sam 60 oštećenja Ancient Battle Ax ++.

  3. Priličan broj strelica bilo koje vrste. Dobar luk za oštećenje ne škodi, a novi ćete dobiti uz Lynel.

  4. Nešto hrane ili eliksir koji pojačava napad ili obranu nije loša ideja. Zaštita okoliša je još jedna mogućnost, ako radije ne biste nastajali stalno na hladnom ili vrućem području.

Borba

  1. Bježite od napada i držite se srednje udaljenosti. Dovoljno daleko da vas pokušava napasti, ali i ne toliko da izvuče luk. Pazite da se maknete od njegovog uboda koji tvori vatrenu kuglu oko njega.

  2. Pucajte mu strelicama u lice kad god vam se ukaže prilika. Ovo će ga omamiti. Vrsta strelice nije bitna i iako će strelice bombe u ovoj fazi nanijeti veću štetu, one ne olakšavaju omamljivanje.

  3. Kad god je omamljen, trčite i montirajte ga, a zatim napadnite. Weapons ne gubi trajnost dok je postavljen na Lynel. Dvostruko oštećeno Drevno oružje iznijet će mu dio zdravlja.

  4. Bježi. Korisno je pomaknuti kameru prema naprijed prije nego što je izbacite s nosača, kako biste ga lakše zadržali u vidnom polju nakon toga. Isperite i ponovite.

#5
+1
Ian
2017-03-13 12:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pobijedio sam ovakav Lynel:

Prvo, trebali biste imati najmanje 8 srca i odgovarajuću obrambenu opremu / oklop, jer njegovi udari nanose veliku štetu.U slučaju da vas pogodi, odmah pojedite nešto.Idite na dodatna srca, obranu ili štetu uz obroke.Ni vile ne bole.

NUvijek ga pokušajte pobijediti iz daljine! Cilj mu je smiješan i njegove udarne strelice nanose tonu štete.

Flurry je vaš prijatelj.Najviše štete nanio sam čekajući njegov melee napad (onaj na kojem stoji, a ne onaj u galopu) i okretanje unatrag u pravom trenutku ( Y + Analog Stick Down ).Tada ćete dobiti priliku da napravite grozni napad s Y , pogodivši ga mnogo puta.Upotrijebite snažno oružje.

Morate biti strpljivi.Bez kvarenja, posebna pomoć je pobjedom nad božanskom zvijeri slona.

Sretno!

#6
  0
Gavster
2017-03-18 03:13:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otkrio sam da ako upotrijebite drevnu strelicu možete ga ubiti jednim udarcem.Možete ga dobiti od Bube na "dan zahvalnosti kupca" što god to bilo. Tužna stvar je što ne dobivate nikakvu nagradu.; -;

#7
  0
user182833
2017-03-27 00:19:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mali savjet za novajliju (5 srca, 12-15 oklopa, sjajni vatreni mač kao primarno oružje, 40 štita, viteški luk): Linijeli koje sam pronašao obično su bili oko litica. Pokušavajući izbjeći da me vide, popeo sam se do njih i nastavio ga gađati ledenom strelicom. Nakon što sam ga smrznuo, klizio sam dok nisam bio ravno iznad njega, udario B da padnem i Y za leteći napad velikim plamenskim mačem. Ovo nanosi MASIVNU štetu. Kombinacija vatre i leda nakon zamrzavanja je slatka. Nakon toga možete dobiti ili ne postići još nekoliko pogodaka, ovisno o tome koliko ste sretni ... Bježite i ponovite. Pazite da vas ne vidi jer je njegov udarac besprijekoran! Ponavljajte dok ne ostanete bez ledenih strelica. Zatim prijeđite na redovite strelice i koristite trik za omamljivanje / montiranje koji je prethodno spomenut. Visoko, zaštitno tlo i tona strijela! U najgorem slučaju zauvijek ga bacate bombama. Također možete pokušati baciti bumerang na njega, jer je pravi domet da vas luk ne pogodi, ali da izbjegnete pucanje i vatru. Međutim, ovo zapravo nisam doživio ... Sretno!

#8
  0
Coss8e
2018-04-05 04:55:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Slušajte: Ubio sam srebrnog lajnela (ruševine kolozeja) za 20 minuta s maksimalnim srcima i glavnim mačem.Ovo je izuzetno napredno u igri.Preporučujem ubijanje Lynela vještinom, počevši od crvenih pa prema gore.

Moj prvi Lynel bio je Zora (samo da kažem, kupio sam sve udarne strelice u gradu Gerudo i samo ga ubio iz zabave) imao sam 3 srca i viteško glineno more.Ono što djeluje je zapanjujući, a zatim puni napad dvoručnim oružjem.Djeluje poput šarma :) Montaža ne funkcionira uvijek, a ako imate nisku izdržljivost, ne daje vam dovoljno vremenskog okvira za dobar napad.(Kao popratnu napomenu, volio bih da stvarno možete jahati Lynela poput jelena ili slično, a on vas napada čim ste sjahali s konja.)

Bez obzira gdje ste u igri, preporučujem izbjegavanje Lynela.Ova pitanja su automatski prevedena s engleskog jezika.Izvorni sadržaj dostupan je na stackexchange-u, što zahvaljujemo na cc by-sa 3.0 licenci pod kojom se distribuira.
Loading...